Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To ih odbija

Žene su priznale koju naviku kod muškaraca najviše mrze

Foto: Shutterstock
19.10.2019.
u 20:00

Više od polovice ispitanih žena priznalo je kako im upravo jedna osobina najviše smeta, a uništava i romantiku u spavaćoj sobi

Istraživanje koje je provela tvrtka Storage World u Velikoj Britaniji pokazalo je kako ženama kod muškaraca najviše smeta jedna njihova navika, a to je neurednost. 

Foto: Getty Images

Čak je 51 posto žena priznalo kako bi ih neuredna soba kod muškaraca odmah odbila i ubila dobro raspoloženje, a upravo to utječe i na seksualni život jer kada žene vide neurednu sobu, to im onda ubija želju za seksom. Kod muškaraca je situacija nešto drugačija. Naime, samo 25 posto muškaraca izjavilo je da im kod žena smeta ista stvar. 

Zanimljivo je kako žene imaju puno više stvari u sobi, čak njih 87 posto je priznalo da imaju više stvari od svojih partnera, ali bez obzira na to, njihove su sobe ipak urednije. 

Tri četvrtine ljudi u vezama ne žele sa svojim partnerima pričati o njihovim neurednim navikama jer ih je strah reakcije. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa:

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar tigarbbb
tigarbbb
21:33 19.10.2019.

Jedino što ne mrze kad im se lova daje,onda si cakani,najbolji i neznam što više,posle kad potroši,onda je faca do poda.

BU
buzara
20:49 19.10.2019.

zene imaju drugaciji mentalni sklop ,i nas nervira zvocanje ,ali prihvacamo ,jer to ide sa zenama ruku pod ruku

CA
Cafa
20:35 19.10.2019.

Onda idi, doći će druga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije