Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želje i strahovi...

Žene, muškarci vam neke stvari nikada neće priznati - evo koje su to

Ljubav, par
Getty Images
30.08.2021.
u 09:28

Muškarci se stalno međusobno natječu i uspoređuju se s drugim muškarcima, pa im je obično teško ženi priznati da joj nešto ne mogu priuštiti

Često se može čuti kako svaka žena krije neku tajnu, no imaju ih sigurno i muškarci - ovo je popis od 13 stvari koje muškarci nikad neće priznati ženama:

1. Privlače ih samouvjerene žene

Samopouzdanje je jako privlačno pa će većina muškaraca radije biti s manje atraktivnom ženom koja pršti samopouzdanjem, nego s 'klasičnom ljepoticom' koja nije sigurna u sebe.

2. Ipak, bitan im je i izgled 

Muškarce na ženama obično privlači njegovani, ženstveni izgled.

Oni tako u većini slučajeva vole eleganciju koja im se sviđa daleko više od vulgarnog stila gdje žena pokazuje previše i time ubija čaroliju iščekivanja...

Foto: screenshot/facebook

3. Ne znaju kako nešto napraviti

Dečkima je obično važno ostaviti muževan dojam, pa im je teško priznati da nešto ne mogu ili ne znaju - jer smatraju da uvijek moraju biti snažni, pametni i sposobni rješavati probleme.

Zato često nešto počnu iako nisu sigurni kako će to privesti kraju.

'Suprug nije ljubomoran na kolege, a svojim blizankama (4) ne dam da gledaju serije u kojima glumim'

Ljubav, par
1/13

4. 'Neka ih ženska pitanja zbunjuju

Žene znaju postavljati pitanja tipa 'Jesam li debela?' što mnoge dečke može zbuniti, jer osjete da bi, ako su iskreni, mogli nastradati.

Ponekad će zato i primijetiti da ženu neka odjeća čini debljom ali će to, zbog mira u kući, prešutjeti.

5. Ne mogu si nešto priuštiti

Muškarci se konstantno natječu - uspoređuju se s drugim muškarcima u okruženju i nikako ne vole priznati poraz. Zbog toga im je teško priznati ženi da joj nešto ne mogu priuštiti. No žene kojima je iskreno stalo to neće zamjeriti. Zato dečki, opustite se!

Foto: Pixabay/ilustracija

6. Ponekad su ljubomorni

Iako će to teško otvoreno pokazati i još teže priznati - muškarci su često ljubomorni-

7. Sviđa im se ženina prijateljica ili sestra

Ako mislite da imate jako zgodnu prijateljicu ili sestru, budite sigurne da to neće promaknuti ni vašem muškarcu, iako ti sigurno neće nikad priznati, opet kako si ne bi bespotrebno zakomplicirali život. 

8. I oni vole komplimente

Iako je nekako uvriježeno mišljenje da su muškarci ti koji trebaju ženu obasipati komplimentima, nije velika tajna da ih i oni vole čuti iz ženskih usta - ipak su i oni emotivna bića.

Potrebni su im dokazi ljubavi, male riječi i geste kojima im otkrivate svoje emocije, ali i primjećujete ono dobro na njima.

9. Stalo im je do urednih noktiju

Znaju da žene vole vidjeti kako muškarac vodi brigu o sebi, uredan je, čist, a nokti mu izgledaju savršeno, bez nekih ostataka pod njima.

Foto: Shuttershock

10. Ponekad uživaju i u 'ženskim' filmovima

I dečki ponekad vole gledati TV emisije, serije i filmove koje uglavnom gledaju žene, jer ih to opušta. No mnogi to nikad ne bi otvoreno priznali ili se time hvalili prijateljima - uvjereni su da bi ih to moglo činiti manje muževnima. 

11. I oni imaju strahove

Mnogi muškarci smatraju kako kao 'jači spol' ne bi trebao govoriti o svojim strahovima, ali to je daleko od istine - to nije slabost. Svi imaju neke strahove, fobije i nesigurnosti.

12. Dobri su u skrivanju emocija

I muškarce može obuzeti tuga i suze im se pojaviti u očima kad gledaju neki tužan film, ne događa se to smo ženama. Ali, oni su u stanju brzo sakriti emocije i čak prokomentirati da su to sve gluposti. 

Foto: Shutterstock

13. Ne napuštaju žene bez razloga

Ako je muškarac iskreno zaljubljen u ženu i stalo mu je do nje, nikad je neće ostaviti bez nekog dobrog razloga, niti će mu to biti lako napraviti, prenosi portal Atma.

Što turisti misle o Hrvatima? "Pivo je fino, ljudi su ljubazni i niste uopće debeli!"

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:49 30.08.2021.

Ne volim arogantne zene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije