Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobila je 20 kg

Žena se požalila: 'Otkad sam se udebljala, dečko se više ne želi seksati sa mnom'

shutterstock
03.09.2022.
u 20:09

Prije bi iskoristio svaku priliku da bude s njom, a sada je sretna ako je poljubi u obraz

Moj dečko se prestao seksati sa mnom jer sam tijekom pandemije dobila dvadeset kilograma. Priznao je da mu se više ne sviđam, iako me i dalje voli i želi biti sa mnom. Ja imam 34 godine, on 36 godina, zajedno smo šest godina i imamo četverogodišnjeg sina. Uvijek sam bila mršava, ali na početku karantene, dobila sam višak kilograma. Počela sam jesti iz utjehe i dosade..., napisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Što se ona više debljala, to su manje imali seks, a posljednjih godinu dana, njezin dečko uopće nije bio zainteresiran za nju. Prije bi iskoristio svaku priliku da bude s njom, a sada je sretna ako je poljubi u obraz. Uvijek bi koristio razne izgovore da izbjegne seks, ali kad je konačno puknula i pitala u čemu je problem, priznao je da mu se više sviđala dok je bila vitkija.

– Sada naporno radim na tome da smršavim tako što se zdravije hranim i vježbam. Radim to zbog sebe, ne zbog svog dečka, ali više se ne osjećam dovoljno dobro za njega i izgubila sam sve svoje samopouzdanje – nastavila je.

– Brutalna iskrenost vašeg dečka sigurno duboko boli. ali on želi da vaša veza funkcionira. Razgovarajte s njim o svojim osjećajima i zatražite njegovu podršku u mršavljenju, možda vam se može pridružiti u vašem programu zdrave prehrane i fitnessa – odgovorila joj je psihoterapeutkinja Deidre.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Komentara 2

ZU
Zujim
23:40 03.09.2022.

Potpuno ga razumijem.

MO
montello
13:46 04.09.2022.

Briga te budi svoja ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije