Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stalno ga skriva

Žena se požalila: 'Htjela sam tetovirati decentan cvijet, a dobila sam grozan "dječji crtež" tratinčice'

TikTok/joe rand
31.03.2022.
u 10:30

Na ruci mi je mjesto suptilnog, nježnog cvijeta bio 'dječji crtež', ispričala je.

Mama dvoje djece Britanka Jo Rand odlučila je prošle godine na ruku tetovirati tratinčicu, no ono što joj je tattoo umjetnik napravio ju je šokiralo. Naime tratinčica je cvijet koji se povezuje s travnjem, mjesecom u kojem joj je rođen sin Logan, ali umjesto decentnog crteža kakav je htjela, Rand je dobila crtež koji izgleda kao dječji školski crtež.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti!

1/11

- Volim suptilne tetovaže s posebnim značenjem, a njima odajem počast bitnim ljudima u svom životu -rekla je. Ima ih, kaže, jedanaest, a prvu; leptira i srce na leđima; Rand je napravila s 15 godina, kao uspomenu na preminulu prijateljicu.

Na prstima ima srca koja joj predstavljaju suprugovu ljubav i obitelj, a u listopadu prošle godine je na ruku tetovirala tratinčicu koja ju podsjeća na sina.  .

- Tattoo majstoru sam pokazala sliku u boji i pitala ga može li to ponoviti; pazeći na tanke linije i nježno sjenčanje - ispričala je.  Tetovaža ju je, kaže, koštala 50 funti (toko 450 kuna), a čim ju je vidjela briznula je u plač...

- Na ruci mi je mjesto suptilnog, nježnog cvijeta bio dječji crtež i bila sam u šoku - ispričala je.

Foto: TikTok/joe rand

Slijedila je, kaže, sva 'pravila', sama pronašla sliku i majstoru točno rekla što želi, no ipak ju je morala stalno skrivati; a njenoj muci tu nije bio kraj jer joj se uoči Božića zbog dugih rukava i zimskih rukavica, taj dio ruke upalio.

-  To je bila prava agonija! - prisjeća se.

Brzo se oporavila, ali cvijet na ruci mrzi i dalje.

- Pokušala sam ga prekriti puderom ali nije išlo -  rekla je, najviše zato što sada u pandemiji mora često prati ruke...

Budući da su joj i TikTok pratitelji ismijali loš crtež, tražila ih je savjet pa su je uputili u salon u kojem rade djevojke koje su joj na drugoj ruci napravile točno što je htjela.

- Napravile su mi tratinčicu koja je baš poput one s moje slike - rekla je zadovoljno, prenosi The Sun.

Majka troje djece (31) potrošila je 290 tisuća kuna kako bi cijelo tijelo prekrila tetovažama!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije