Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Žena pronašla neobičnu aktovku u kuhinji, šokirala se kada ju je otvorila

Shutterstock
13.04.2021.
u 10:30

"Izgleda kao set za ubijanje", napisao je netko u komentarima ispod videa koji je žena podijelila na TikToku kako bi svima pokazala što je pronašla.

Korisnica TikToka, @Live_ex_dream, objavila je video u kojem je pokazala što je pronašla u ladici ispod pećnice u svom novom domu.

Drvena vrata su ispala, a žena je odmah primijetila da je u ladici ostalo nešto od prijašnjih vlasnika - zavukla je ruku i shvatila da je u pitanju metalna aktovka.

Iako uplašena, odlučila ju je otvoriti, a unutra je pronašla jednu metalnu polugu ružičaste boje. Pogledala je ponovno u ladicu da vidi ima li još nečega i vidjela noževe, vilice i razne predmete od metala. "Sada ću pretraživati na internetu jesu li se dogodila kakva ubojstva u mom susjedstvu", napisala je jer sve što je pronašla izgleda kao skriveno oružje za samoobranu ili ozljeđivanje drugih.

Pogledajte video:

@live_ex_dream

i’ll just be googling unsolved murders in my local area now ##ohno ##creepy ##tiktoktraditions ##fyp ##help ##unsolvedmysteries

♬ Oh No - Kreepa

"Ovo je set za ubijanje", napisali su mnogi korisnici u komentare. 

Snimila je još jedan video u kojem je rukavicama izvadila sve vilice, noževe, komade drveta koji su se nalazili u ladici, a ljudi su joj pisali kako se nadaju da je nazvala policiju, prenosi Mirror. "Sve mi vrišti na oružje za ubijanje", napisao je netko.

"Nazvali smo policiju i rekli su nam da prijašnji vlasnici nisu povezani s nikakvim lošim događajima", otkrila je.

@live_ex_dream

Reply to @live_ex_dream part 2! i pulled everything out and had a look. i agree this looks like a grill set but why is it there ? ##creepy ##unsolved

♬ Somebody's Watching Me (Single Version) - Rockwell

Youtuber iz Srbije šokirao izjavama: Svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekt

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:38 13.04.2021.

svasata ima na tom tik toku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije