Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rizik online kupnje

Učiteljica matematike kupila kalkulatore putem interneta, ali šokirala se kada je vidjela što je došlo

Twitter/@JaggersMaths
22.03.2021.
u 12:30

"Naša je škola sve kalkulatore kao mjeru opreza zbog širenja virusa darovala učenicima nižih razreda da ih međusobno ne dijele", ispričala je učiteljica, pa je za druge sama naručila.

Brojne su prednosti online kupnje, pogotovo sad u vrijeme pandemije i preporuke o socijalnoj distanci, no svi znaju da uz takvu kupnju ide i veći rizik jer robu ne vidimo uživo. U većini je online trgovina zato uobičajeno da, ako na zalihama nemaju neki proizvod, kupcu u zamjenu ponude najsličniji, pa se jedna učiteljica nedavno iznenadila kad su joj stigle stvari koje i ne spadaju u istu kategoriju. 

Učiteljica matematike Alison Jagger naručila je online sedam kalkulatora koje je htjela darovati svojim srednjoškolcima da se njima koriste u nastavi, no umjesto školskog pribora stigle su joj namirnice – sedam pakiranih pilića i tjestenina.

"Ovo se dogodi kad iz Morrisona online naručite sedam kalkulatora; piletina i tjestenina kao zamjena?!" napisala je Jagger na Twitteru.

– Ja sam profesorica matematike u srednjoj školi u Wakefieldu, a naša je škola sve kalkulatore kao mjeru opreza zbog širenja virusa darovala učenicima nižih razreda da ih međusobno ne dijele – objasnila je Jagger za Mirror, pa je sama online potražila najpovoljnije i naručila ih za nekoliko drugih učenika.

Kada čovjek osjeti žeđ, tijelo je već dehidriralo

1/3

Čim joj je paket stigao, kaže, uspjela je zaustaviti dostavljača koji se,  kad je rekla da nije htjela piletinu, samo nasmijao.

Ipak, iz online trgovine odmah je dobila povrat novca, a rekli su joj i da zadrži piliće.

– Teško ćemo s njima ovaj tjedan moći računati kutove, ali dobro, barem nešto – rekla je 28-godišnjakinja.

Koncert Zagrebačkih solista u glazbenom paviljonu na Zrinjevcu koji se održava u povodu prvog dana proljeća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije