Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše iskustvo

Žena ostala zaključana u teretani: 'Nitko nije provjerio ima li još ljudi u svlačionici'

babyspiceserca/TikTok
04.05.2021.
u 11:18

Osoblje centra vidjelo je njezinu objavu o cijeloj situaciji, pa su se ispričali.

Gabby Long postala je popularna ovih dana na društvenim mrežama nakon što je objavila video u kojem je ispričala kako je ostala zaključana u teretani, tijekom noći, jer je osoblje otišlo bez da je provjerilo nalazi li se još netko u svlačionici i u kupaonici.

Kako kaže u videu, mislila je da se teretana zatvara u 22 sata, ali na ovaj način je morala naučiti da je radno vrijeme ipak sat vremena kraće. "Bila sam pod tušem, a nitko od osoblja nije provjerio ima li još nekoga unutra. Ugasili su svjetla i zatvorili me."

Objavu je pogledalo skoro milijun korisnika TikToka, a jedna žena je komentirala da joj se dogodila ista stvar, u istoj teretani.

@babyspicecirca

##planetfitness ##lockedin ##ineedhelpplease ##ineedhelp ##lmfao ##pfbetterpayme

♬ original sound - Gabby Long

Osoblje Planet Fitness centra ispričalo se Gabby za svoju pogrešku: "Radim tamo i ovo je zaista nedopustivo i grozno. Ispričavam se što si morala prolaziti kroz to. Očito je da trebamo bolje osoblje", napisao je netko od djelatnika tko je vidio njezin video.

U još jednoj objavi djevojka je objasnila i kako je izašla. Vidjela je požarni izlaz koji se nalazi na stražnjoj strani centra, ali nije htjela upaliti alarm. Na kraju je shvatila da nema drugog izlaza, ali je odlučila nazvati policiju i objasniti što se dogodilo. "Nisu napravili apsolutno ništa, ali nisam htjela da pomisle kako sam provalila."

@babyspicecirca

Reply to @navprxxt ##planetfitness ##idontworkthere ##lockedin ##stuckinthegym ##acab ##copswereinsensitive

♬ original sound - Gabby Long

Na sreću, dvije djevojke su vidjele izgubljenu Gabby u teretani, pa su čekale ispred da izađe kako bi se uvjerile da je sve uredu, prenosi UNILAD.

Zašto je lakše naći vrijeme za vježbanje kod kuće, nego u teretani?

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije