Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj lako

Žena koja je rodila trojke pokazala kako zaista izgleda trudnički trbuh, ali i život s petero djece

Instagram/@filippaop
27.01.2022.
u 13:30

Život s petero male djece je sve samo ne jednostavan, kaže Michella.

Michella Meier-Morsi iz Kopenhagena u Danskoj privukla je puno pažnje na društvenim mrežama nakon što je pokazala kako izgleda trbuh trudnice koja nosi trojke. 

Na svom Instagram profilu dijelila je svih devet mjeseci, a kako je vrijeme prolazilo tako se i trbuh mijenjao - pred sami kraj dobila je mnoštvo strija i modrica. Michella je otkrila da joj nije bilo lako, a maleni Charles, Theodore i Gabriel stigli su u 35. tjednu trudnoće što ju je dodatno uplašilo.

Tri dana prije poroda pratiteljima na Instagramu rekla je da se još ne osjeća spremno za trojke. "Mislila sam da ću do sada već biti spremna, naivno, kao i da ću osjećati sreću i uzbuđenje, ali osjećam samo strah. Nerealno mi je da ću imati još troje djece", rekla je mama dvije djevojčice.

Liječnici su otkrili nakupinu krvi u maternici i tijelo se nije moglo samostalno toga 'riješiti'. Postojao je veliki rizik od upale, pa su savjetovali hitnu operaciju. Bila je u bolovima i strahu jer su se dječaci morali roditi ranije - inače je postojao veliki rizik da neće preživjeti sve navedeno. 

Kako prenosi Metro, sve je prošlo dobro, a život s petero male djece je sve samo ne jednostavan, kaže Michella.

"Umorna sam, imam pune ruke posla, ali i ispunjeno srce. Mojim djevojčicama definitivno nedostaje naše igranje i moram balansirati između njih i beba, ali lijepo nam je."

Mnogi su joj pisali da je žensko tijelo nevjerojatno i da ne mogu vjerovati kroz što je sve prošla.

U jednoj od objava pokazala je i kako trbuh izgleda nakon poroda.

Liječnica pokazala kako bi trudnice trebale nositi sigurnosni pojas u automobilu.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu...

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije