Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno!

Žena je otkrila odličan način kako počistiti hrđave površine, evo što vam treba

Getty Images
01.11.2019.
u 08:38

Iako je hrđa vrlo tvrdokorna, moguće ju je ukloniti jednostavnim trikom, a potrebna su samo dva sastojka

Ranije je otkriveno kako se hrđavi dio barskih stolaca može počistiti kečapom, a sada je korisnica Wendi Tibbets na društvenoj mreži Quora otkrila i kako se hrđa može počistiti pomoću krumpira i sode bikarbone. 

Foto: quora

Wendi je tako ovaj trik naučila prije deset godina, a fotografijama je pokazala kako je prerezala krumpir i umočila ga o sodu bikarbonu, a potom je time trljala željeznu, hrđavu površinu. U manje od minute hrđa je nestala, a vratio se i sjaj. 

Foto: Quora/Wendi Tibbets

"Da bih pokazala kako funkcionira morala sam pronaći hrđavi predmet u kući i odlučila sam se za potkovu. Ovaj trik s krumpirom koristim godinama, tako da kod mene u kući ne postoji više hrđa", napisala je korisnica. 

Ovo se događa zbog oksalne kiseline u krumpirima koja djeluje protiv hrđe. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije