Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijala korisnike tiktoka

Žena ispričala: 'Stalno susrećem bivše djevojke svoga supruga u najneugodnijim situacijama'

Tik Tok
25.10.2022.
u 09:30

Talia je u videu kroz pjesmu šaljivo rekla "jedna stvar kod mene je da uvijek nekako naletim na bivše partnerice moga muža i to je poprilično neugodno"

Jedna djevojka ispričala je kako je provela vrlo neugodan petosatni let jer je bivša djevojka njenog supruga cijelo vrijeme bila ispred nje. Talia Scott na Tik Toku je je podijelila priču o letu iz noćne more, jer je cijelo vrijeme morala gledati u potiljak bivše suprugove partnerice, što zasigurno nije idealna situacija, piše Mirror.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

Talia je u videu kroz pjesmu šaljivo rekla "jedna stvar kod mene je da uvijek nekako naletim na bivše partnerice moga muža i to je poprilično neugodno". Zatim je objasnila da su ona i njezin sadašnji suprug nedavno bili na putu kući, te da je slučajno pogledala lijevo od sebe i vidjela plavušu koja joj se učinila poznatom. 

- Prvo sam to ignorirala, jer sam mislila da mi se samo učinilo da ju poznajem, no onda smo se ukrcali na avion i vidjela sam da je to zaista njegova bivša i da sjedi odmah ispred nas. Pogledala nas je nekako čudno i samo sjela, a sljedećih pet sati moj suprug i ja gledali smo u njezin potiljak. Bilo je smiješno i nismo skoro uopće razgovarali jer smo imali osjećaj da bi sve čula, pa nam je bilo neugodno - rekla je Talia u videu.

 

@_thescottfamily

I still can’t believe this actually happened💀& THE FACT THAT I HAVE MORE STORIES!!! who goes through this hahaha

♬ original sound - The Scott Family

 

No, to nije bio najgore susretanje koje je imala sa suprugovim bivšim djevojkama. Ispričala je da je njegovu drugu bivšu partnericu susrela na dan njezina vjenčanja, u svadbenoj sali. 

- Sala je bila u sklopu jednog preslatkog bara, i moj suprug, naši prijatelji i ja smo htjeli ući u bar, ali su nam rekli da nažalost ne možemo tu biti jer je sve rezervirano za jedno vjenčanje. Kada smo krenuli prema izlazu, susreli smo njegovu bivšu u vjenčanici i cijelu njezinu obitelj i svi su nas pogledali u čudu. Nije moglo biti neugodnije od toga - rekla je.

Korisnici u komentarima bili su puni raznih pitanja, a mnogi su bili u šoku jer joj se to dogodilo dva puta.

- Ovo je urnebesno. Baš me zanima što su one mislile kada su vas vidjele - napisala je jedna korisnica.

- Koliko on ima bivših? - upitala je druga, na što joj je Talia odgovorila da ima tri i da je zapravo srela i tu treću, no o tom susretu još nije ništa otkrila.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije