Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bježi što prije!'

Žena ispričala na TikToku: "Prije nego me zaprosio, dečko je tražio da idem na plastičnu operaciju"

Thinkstock
17.11.2023.
u 14:30

Bježi što prije!, napisala joj je jedna osoba u komentarima. "Mislila sam da se šališ, ali vidim da si ozbiljna", dodala je druga.

Jedna je žena posumnjala u osjećaje svog zaručnika nakon što ju je prisilio na plastičnu operaciju prije nego što ju je zaprosio. Na TikToku je 27-godišnjakinja tako pod imenom @sydneypurl objavila svoju priču, pitajući svoja dva milijuna pratitelja da li pretjeruje jer ju njegovo ponašanje brine. “Zaručnik me natjerao na plastičnu operaciju prije nego što smo se zaručili. Ja imam 27 godina, a on 37, liječnik je i dobro zarađuje. Inače, novac redovito daje i u humanitarne svrhe i pomaže siromašnima, a i njegovi roditelji su nevjerojatni. Stvarno se dobro slažemo i puno se smijemo zajedno i uživamo u međusobnom društvu”, ispričala je. “Neću se pretvarati da i novac koji zarađuje nije privlačan. Ne bih rekla da sam materijalist, ali moja se obitelj stvarno mučila tijekom mog odrastanja i ja bih samo želio financijski stabilnost za svoju djecu", rekla je.

U trenutku kad joj je spomenuo plastičnu operaciju bili su, kaže, zajedno već dvije godine, kad joj je on rekao da mora na liposukciju nogu, prije nego što on uopće razmisli o prosidbi. Nakon što je pristala, on je operaciju i platio i par se zaručio, no ona nije zadovoljna sa cijelom situacijom. "Nikada mi ne daje komplimente, nikad me ne dodiruje niti mi pokazuje ikakvu ljubav", požalila se.

@sydneypurl My fiancé wouldn’t propose to me until I got plastic surgery - Reddit storytime Using: @Freck Beauty rich bitch serum @rimmellondon lasting radiance concealer @Nudestix tan glow contour @unicorn_cosmetics bear tease blush @Huda Beauty cherry blossom powder @Iconic London triple precision brow definer @Morphe Cosmetics 18WT palette @Laura Mercier nude rose caviar stick @Tower 28 Beauty make waves mascara @LottieLondon diamond bounce highlighter @Doll Beauty boy bye lip liner @NARS Cosmetics Morocco air matte lipstick @Kissproductsuk impress cluster lashes #redditstories #makeupstorytime #softglam #makeup #grwm ♬ original sound - SYDNEY PURL ❤️

Ispričala je i da joj je planiranje vjenčanja postalo zamorno, ali nije mu to rekla. “On naporno radi po cijele dane i ne želim mu se žaliti, no ne osjećam da me voli i često me kad ima loš dan odgurne od sebe. "Bježi što prije!, napisala joj je jedna osoba u komentarima. "Mislila sam da se šališ, ali vidim da si ozbiljna", dodala je druga.

"Zaslužujete puno bolje; a to što pričate nije normalno, nitko nikoga ne bi trebao tako tretirati". "Meni ovo zvuči kao početak zlostavljanja", napisao je netko. "A čak i da nije, to nije normalno. Nemojte se udati za njega za njega samo zato što vam pruža financijsku sigurnost; ljepše je živjeti malo nesigurno, ali sa ljubavi", prenosi Mirror.

Žena ispričala: 'Volim svog supruga, ali stalno koketiram s drugima i ne znam kako prestati'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije