Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav tip!

Žena ispričala: 'Muž je jutro nakon svadbe tražio razvod jer se prve bračne noći nismo seksali'

pexels.com
03.07.2023.
u 15:30

Bila sam tako umorna da se nisam htjela seksati, a on je sljedeći dan samo zbog toga zatražio razvod. Čudi me samo što nisam prije shvatila kakav je i da mu je samo to bilo bitno, rekla je.

Nedavno je žena iz Sydneya u radijskoj emisiji Hit Network Abbie Chatfield ispričala kako je suprug već prve bračne noći zatražio razvod od nje samo zato što se nisu seksali. Rekla je da je tu prvu noć očekivano htio seks, te se razbjesnio kad ga je ona odbila. Već sljedeće jutro on je tražio razvod, zbog čega su se mladenci samo dva tjedna nakon vjenčanja i službeno rastali.Njezina je nevjerojatna priča šokirala i voditelje i slušatelje koji su se nakon nje javljali u emisiju da komentiraju postupak nesuđenog supruga.  “Bila sam u braku niti 24 sata prije nego što je moj suprug htio razvod, a rastali smo se dva tjedna kasnije. U noći vjenčanja izašli smo van, a kad smo se vratili u hotelsku sobu, nisam mu dala ono što je želio”, rekla je, a kad ju je voditelj pitao misli li na seks, žena je potvrdila. “

Bila sam tako umorna da nisam htjela, a on je sljedeći dan samo zbog toga zatražio razvod. Čudi me samo što nisam prije shvatila kakav je i da mu je samo to bilo bitno”, rekla je, a ubrzo su i drugi počeli zvati u emisiju, komentirajući priču. “Kakav odvratan tip”, započela je jedna pozivateljica rekavši kako je čula da se mnogi ljudi prve bračne noći ne seksaju jer budu jako umorni.

@hotnightswithabbie You love gossip, stop acting like you don’t! #gossip #men #hotnights #fyp #pheobebridgers ♬ original sound - Hot Nights W/ Abbie Chatfield

“Iako bi većina muškaraca htjela bilo kada”, zaključila je, a priča je objavljena i na TikToku gdje je brzo privukla veliku pozornost. Mnogi su korisnici ženi poručili da bude sretna jer je očito 'u zadnji tren izbjegla život s takvim muškarcem', a bilo je i onih koji su zaključili kako 'muškarci poput njega zaslužuju ostati sami'. 

Ipak, jedan je muškarac komentirao kako ga zbunjuje zašto to tako šokira žene, dodavši kako 'ne zna što one misle da muškarci tada očekuju', no javili su se i muškarci koji su naglasili kako 'nijedna žena nikome te noći ništa ne duguje'. "Ništa nije uklesano u kamen!", napisao je jedan, a nekoliko je žena odlučilo podijeliti svoje uspomene na prvu bračnu noć i prve trenutke nasamo sa svojim supružnicima. “Moj muž je prve bračne noći samo govorio koliko me voli, a onda je zaspao dok sam ja iz kose izvadila 83 ukosnice”, napisala je jedna. “Moj je, nakon što mi je otkopčao 3000 gumba na vjenčanici, bio preumoran da išta radimo...", ispričala je druga, a prenio NY Times.

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
15:57 03.07.2023.

Kakav tip se hoće seksati sa vlastitom ženom? Očito je da nije normalan. Ali niti ti nisi normalna.

Avatar Make my day
Make my day
17:10 03.07.2023.

Ima a neda...to je najgori tip osobe.

HE
HEDONIST
17:13 03.07.2023.

Tip nije uračunao, da će mu u braku faliti barem 30% seksa. Prva faza: djeca. Druga faza: on ima ljubavnicu. Treća faza: ona nema estrogen. Ako sve to preživi do 55-te, onda je brak spašen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije