Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadbena zvona

Želja da udovoljimo prijateljima i obitelji uništava vjenčanje

brak, vjenčanje, par
AFP
29.07.2010.
u 09:01

Petina parova ne spava dobro noću radi problema zbog vjenčanja, a čak ih 11 posto kaže da im se to loše odrazilo na zdravlje.

Dan vjenčanja trebao bi biti jedan od najsretnijih u životu, no čak 60 posto parova izluđuju prijatelji i obitelj zbog priprema za vjenčanje. Pritisak da cijela rodbina bude sretna najveći je uzrok predbračnih trzavica, pokazuje istraživanje lanca hotela Mercure. Drugi razlog za svađu je i lista gostiju, a trećina parova svađa se radi toga koga će pozvati na vjenčanje. Četvrtina parova vodi diskusije i zbog novca, piše u istraživanju. 

Petina od tisuću britanskih parova ima teškoća s nesanicom, a 11 posto ih kaže da se planiranje vjenčanja odrazilo na njihovo zdravlje. 

– Mnogi nisu uopće svjesni da planiranje vjenčanja zahtijeva od 250 do 700 sati vremena – kaže organizator vjenčanja Siobhan Craven-Robins. 

Nije ni čudo što pripreme za vjenčanje često vode do nepotrebnih svađa. 

– Istraživanje pokazuje da parovi često izgube iz vida svoje snove vezane uz taj poseban dan pokušavajući udovoljiti drugim ljudima – smatra Melissa Micallef iz hotela Mercure.

Ključne riječi

Komentara 3

ST
stela
12:05 09.08.2010.

ma svadje na stranu, kad bi ljudi potosili 5% vremena i truda na puno vece odluke od svadbe nitko se ne bi ni rastajao.

DA
danebi
16:52 29.07.2010.

Najbolje u Las Vegas i vratiti se ozenjen.

KL
kloksan
12:14 29.07.2010.

totalna istina! I zato...keep it simple.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije