Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBA SAVJET

'Želim živjeti sa svojim novim dečkom, ali moj bivši je i dalje u mom stanu'

Shutterstock
08.04.2022.
u 19:56

Prekinuli su početkom prošle godine i dogovorili se da će on biti taj koji će se iseliti, ali pitao može li još neko vrijeme biti u stanu dok si ne nađe nešto drugo pa od tada spava na kauču

- Posljednjih šest mjeseci u vezi sam sa sjajnim muškarcem i u planu nam je uskoro živjeti skupa. No, postoji jedan problem. Moj bivši dečko i dalje spava u mom stanu na kauču. Bili smo zajedno osam godina, ali bio je užasan partner, sebičan i lijen. Uz to, bio je i bezobrazan prema našem sinu. Vrištao bi na njega kada bi se igrao pred televizorom dok bi on gledao utakmicu. Sada kada smo napokon prekinuli, želim da što prije ode, ali ne znam kako mu to reći - napisala je jedna žena za The Sun

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

1/9

Prekinuli su početkom prošle godine i dogovorili se da će on biti taj koji će se iseliti, ali pitao je može li još neko vrijeme biti u stanu dok si ne nađe nešto drugo pa od tada spava na kauču. Prije par mjeseci ponovno se uključila na aplikacije za upoznavanje ljudi i brzo upoznala jako dobrog muškarca. Brižan je, ambiciozan i jako dobar s njenim sinom. No, i njemu je počeo smetati bivši muž koji živi s njegovom djevojkom.

- Ne postoji lak način za ovaj razgovor, ali sigurna sam da je i vaš bivši svjestan da se to mora dogoditi. Koliko god vam bilo teško, morate to obaviti. Razgovarajte s njim i objasnite mu da je prošlo dosta vremena i da oboje trebate krenuti dalje - odgovorila joj je Deidre.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije