Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi biti s njom

'Želim se vratiti bivšoj, ali ne znam trebam li joj priznati da sam se seksao sa svojom prijateljicom’

shutterstock
14.02.2022.
u 21:25

Nije prvi put da su svađu završili s prekidom veze, ali je prvi put da ju je prevario nakon toga

– Seksao sam se s prijateljicom nakon što je moja djevojka prekinula sa mnom i osjećam se toliko krivo što sam to napravio svojoj bivšoj. Prekinuli smo prije dva tjedna, ali ipak se osjećam tako loše zbog toga – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Nije prvi put da su svađu završili s prekidom veze, ali je prvi put da ju je prevario nakon toga. Slučajno se sreo s prijateljicom s fakulteta te su zajedno otišli na kavu. Jedna stvar je vodila do druge i završili su kod njega u stanu.

– Seks je bio odličan, ali sada se osjećam tako loše i to me natjeralo da shvatim da stvarno želim biti sa svojom bivšom. Međutim, ako joj kažem istinu, možda više nikada neće htjeti biti sa mnom – nastavio je.

– Nemojte joj reći što se dogodilo. Iskrenost je uvijek najbolja opcija, ali u ovom slučaju niste bili u vezi. Ako joj kažete istinu, možda ćete se osjećati oslobođeni krivnje, ali sigurno ćete je učiniti jadnom. Sada ste shvatili da je vaša bivša djevojka prava za vas. Nadam se da ćete uspjeti popraviti vašu vezu – odgovorila mu je Deidre.

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka! 😍

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:32 15.02.2022.

On bi bio.s obje malo s ovom malo s onom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije