Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje u obitelji

Zbog operacije zuba supruga Charlieja Sheena nije došla na saslušanje

sheen
AFP
20.01.2010.
u 11:11

Kako zbog operacije umnjaka Brook Mueller mora mirovati 72 sata, njezini su odvjetnici zatražili da iskaz da telefonom, no sutkinja je to odbila i saslušanje odgodila za petak.

Sudsko saslušanje zbog obiteljskog nasilja, gdje je glumac Charlie Sheen optužen da je na Božić nožem prijetio svojoj supruzi Brooke Mueller, odgođeno je jer je Brook morala ići na operaciju umnjaka.

Zbog operacije 32-godišnja Brooke mora mirovati 72 sata pa su zato njezini odvjetnici zatražili da ona svoju izjavu da telefonom. Kako sutkinja nije prihvatila njihov zahtjev, saslušanje će se održati u petak. Sud je zabranio Sheenu približavanje supruzi, ali ne i njihovu 10-mjesečnom sinu. To je zahtijevala sama Brook jer ne želi da maleni odrasta bez oca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije