Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakvi karakteri

Zatražila je izdojeno mlijeko od druge majke, a onda je napravila nešto neočekivano

Izdojeno mlijeko
Getty Images
24.01.2019.
u 21:45

Majka koja doji, upitala je koliko je njeno dijete staro i koliko joj mlijeka treba, no nije očekivala odgovor koji je dobila.

Mnoge majke muku muče s dojenjem, a neke žele pomoći upravo njima, odnosno, njihovim bebama. 

U jednoj grupi na Facebooku, u kojoj majke koje doje doniraju izdojeno mlijeko za prerano rođene bebe, jedna je majka dječaka odlučila zatražiti izdojeno mlijeko za svog sina, piše Mirror.  

Majka koja doji, upitala je koliko je njeno dijete staro i koliko joj mlijeka treba, no nije očekivala odgovor koji je dobila.

"Moj sin ima dvjie godine jede puno. Otet će vam hranu iz ruku."

Majka dojilja nastavila je komunikaciju u mirnom tonu rekavši kako očito  njen mališan zaista voli piti mlijeko. Ponudila je majci  više od litre i pol mlijeka koje može izdojiti za njenog sina, no majka dječaka odgovorila je kako je to premalo.

"Samo toliko? Pa moj sin pije više od pola litre mlijeka na dan, to mu je dovoljno samo za tri dana. "

Moja prijateljica rekla mi je da imate "mlijeka na tone" pa sam mislila da možete dati više. Moj sin ima osjetljiv želudac i odgovara mu samo izdojeno mlijeko. I on je bio prerano rođena beba i u potrebi je. 

Majka koja donira višak izdojenog mlijeka, napisala je kako je majka djevojčice stare šest tjedana te da zbog veće količine mlijeka koju ima, donira mlijeko prerano rođenim bebama kojima je takvo mlijeko zaista potrebno. 

Foto: Imgur/ARussianAndHisBike

Foto: Imgur/ARussianAndHisBike
Foto: Imgur

Ljutita majka dječaka počela je nakon toga vrijeđati majku koja joj je bila voljna pokloniti svoje izdojeno mlijeko, rekavši joj da bi trebala njeno mlijeko dati za njenog sina, zašto je bitno da to bude prerano rođeno beba? Uopstalom, i njen je sin jednom bio prerano rođena beba, napisala joj je. Nakon što je majka djevojčice odgovorila da je njeno dijete ipak starije i ne ovisi o izdojenom mlijeku, majka dječaka prozvala ju je k**** i napisala joj da je "njeno mlijeko ionako vjerojatno prepuno alkohola i antibiotika i da su "jadna djeca" koja će njeno mlijeko piti."

Pogledajte i video Simptomi Simptomi koji će vam otkriti imate li problema sa srcem

Komentara 2

Avatar Kljusar
Kljusar
08:00 25.01.2019.

pa smiju i odrasli piti to mlijeko nije zabranjeno

SA
sauchatomislav
22:41 24.01.2019.

koliko mlijeka izdoje dražen ilinčić,elton john,mateljan i ona ekipa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije