Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovisnica o tamnjenju

'Zaradila je' rak kože, ali zbog ovog razloga i dalje se sunča

Sunce
Foto: Thinkstock
1/5
30.05.2018.
u 08:09

Tvrdi kako je ovisna o sunčanju, a kaže kako je osoba koja voli uživati i odmarati se pa joj je teško prestati s tom navikom.

Ovisnica o sunčanju i preplanuloj koži, Sarah Boyton (51) iz Enfielda, North London, odbija odreći se svoje navike i nakon što joj je dijagnosticiran rak kože. 

Dijagnoza je nije iznenadila, tvrdi, jer cijeli svoj život odlazi u solarije i ne štiti se od UV zračenja kada boravi na otvorenom. 

Tvrdi kako je ovisna o sunčanju, a kaže kako je osoba koja voli uživati i odmarati se pa joj je teško prestati s tom navikom.

Otkad joj je dijagnosticiran rak kože 2016. godine, počela je koristiti proizvode sa zaštitnim faktorom, ali ne većim od 10 i ne izbjegava boraviti na otvorenom pod jakim suncem.

Podvrgnuta je dvjema operacijama za uklanjanje raka kože, što joj je ostavilo veliki ožiljak ispod oka. No, ovu vlasnicu kafića to ne brine jer tvrdi "kao da sam bila na face liftingu". 

Ipak,upozorila je svoje prijateljice o štetnosti UV zračenja i preporuci liječnika da bi trebala izbjegavati sunčanje, ali ona sama ne može poslušati te savjete i preporuke, otkrila je za The Sun. 

Prije pet godina umro joj je sin i teško se nosi s tim gubitkom te je stava: Život je kratak i što bude – bit će. 

Pogledajte i video Rak dojke dijagnosticiran joj je četiri puta, evo što ju je bolest naučila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije