Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja

Zanosna Lara Stone u toplesu reklamira traperice Calvina Kleina

lara stone
Foto: VL
1/3
24.01.2012.
u 13:00

Nizozemska manekenka snimila je kampanju za proljetnu kolekciju Calvina Kleina te pokazala zašto su svi ludi za njom

Ležeći na stijenama St. Bartsa u društvu nestvarno zgodnog modela Matthewa Terryja, 28-godišnja Lara Stone pozira odjevena samo u traperice Calvina Kleina, čije je zaštitno lice još od 2007. godine.

– Volim biti dio kampanja za modnu kuću Calvin Klein, super je što mogu odglumiti različite tipove žena – rekla je Lara za Vogue.

Osim traperica na St. Bartsu snimila je i kampanju za glavnu kolekciju u kojoj pokazuje sve svoje čari odjevena samo u bijeli sako i s vrtoglavo visokim potpeticama. Fotografije potpisuje ugledni fotografski dvojac Mert Alas i Marcus Piggott, koji je surađivao sa zvijezdama poput Madonne, Gisele Bundchen i Victorije Beckham na kampanjama dizajnera kao što su Louis Vuitton, Missoni i Giorgio Armani. Za styling je zaslužan Karl Templer.

Modelu Matthewu Terryju, bivšem osobnom treneru, ovo je prva veća kampanja nakon što je prošle godine otkriven kao Fordov model. A u kampanji su sudjelovali i kineski supermodel Liu Wen, britanski model Lily Donaldson, Myles Crosby te Toni Garrn.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije