Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'hrpa' proteina

Zaljubljenica u teretanu na TikToku otkrila detalje svoje prehrane: 'Kako sve to stane u tebe?!'

TikTok/@fitkingkatie
14.04.2023.
u 13:30

Svaki dan, kaže, započinje šalicom sirovih bjelanjaka, muffinom premazanim maslacem od kikirikija, nekoliko purećih kobasica i šalicom kave i šalicom čokoladnog mlijeka.

TikTok korisnica Katie; inače ljubiteljica fitnessa i teretane; svoje je brojne pratitelje i druge ljubitelje vježbanja nedavno iznenadila . otkrivši detalje svoje prehrane i količinu hrane koju svaki dan pojede. Ona naime kaže kako, da bi joj tijelo bilo mišićavo i s minimalno masnoća te izgledalo kao kod bodybuildera, dnevno pojede minimalno 200 grama proteina, a svaki dan započinje sa šalicom sirovih bjelanjaka, muffinom premazanim kikiriki maslacem, nekoliko purećih kobasica, kavom i čokoladnim mlijekom.

"Uz spomenute proteine u danu općenito unesem mnogo kalorija, ne znam točan broj, ali stvarno puno jedem", rekla je djevojka na svom profilu @fitkingkatie.

@fitkingkatie

smith machine rdls >>

♬ original sound Katie

U TikTok videu Katie kaže kako je po njoj 200-tinjak grama proteina normalna dnevna količina za njenu građu, premda shvaća da to nekima može zvučati puno. Ujutro, ispričala je, prvo popije šalicu crne kave i uz nju i šalicu čokoladnog mlijeka koje konzumira toliko da se šali kako joj teče venama umjesto krvi.

Inače, kako piše Sun, jedna šalica mlijeka ima oko osam grama proteina pa Katie da ispuni kvotu od 200 u danu čeka još nekoliko obilnih porcija hrane nabijene proteinima.

"Obavezno svaki dan pojedem muffin premazan prirodnim maslacem od kikirikija, tri pureće kobasice i breskvu, te popijem dvije šalice sirovih bjelanjaka", rekla je. Uz to, kaže, pojede i porciju čokoladnih Kodiak kolača koji se kupuju u prahu i puni su proteina, odrezak od 220 grama sa smeđom rižom, te popije barem još jednu veliku šalicu čokoladnog mlijeka.

“Jedem prije treninga, a nakon treninga si napravim 'pošteni' obrok", kaže ona, a često je i nakon svega toga navečer opet gladna pa naruči porciju od deset komada pržene piletine.  

“Bože... ne mogu vjerovati da sve to stane u tebe. Izgledaš fantastično i imaš super ciljeve koje očito uspijevaš ispuniti”, komentirali su oduševljeni pratitelji.

Ljubitelj vježbanja na TikToku jede pseću hranu jer je navodno 'prepuna proteina'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije