Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo deidre

'Zaljubio sam se u kolegicu s posla, ali ona već ima dečka. Što da napravim?'

shutterstock
03.01.2022.
u 19:19

Djevojka na poslu htjela je da budu zajedno, ali ju je on odbio jer sa svojom sadašnjom djevojkom ima sina.

– Pozlilo mi je kad sam čuo da moja kolegica izlazi s nekim novim. To me natjeralo da shvatim koliko želim biti s njom. Počeli smo se družiti iako imam djevojku što je dovelo do problema u mojoj vezi – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Djevojka na poslu htjela je da budu zajedno, ali ju je on odbio jer sa svojom sadašnjom djevojkom ima sina. Dok je razmišljao što da napravi, ona je upoznala nekog drugog, a on je shvatio da zapravo želi biti s njom.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Sada sam se razveo sa svojom djevojkom i sve ulažem u druženje s kolegicom. Želim joj pokazati da ću je tretirati kao kraljicu. Ali, nažalost, ovaj novi tip pokušava učiniti isto. Natječemo se za njezinu pažnju. Želim da me ona izabere umjesto njega, ali je zbunjena oko svega – nastavio je.

– Zaljubljujete se u ovu djevojku, ali nadati se da će ona izabrati vas je nemoćna pozicija u kojoj se nalazite. Odaberite trenutak za razgovor s njom i izravno je pitajte. Znati gdje se nalazite mora biti bolje od ovog stanja tjeskobe, stoga ne dopustite da se ovo odugovlači. Ako joj drugi tip znači više od vas, onda je najbolje otići. Budite uljudni s njom kada vam se putevi ukrste na poslu – odgovorila mu je psihoterapeutkinja Deidre.

Lara (35) je napravila tortu Grincha visoku 1,5 metar: Pohvalio ju je i Jim Carrey koji je glumio Grincha prije više od 20 godina!

Ključne riječi

Komentara 3

AF
AfganistanskiHrvat
19:34 03.01.2022.

Moderna i napredna vremena su tako se treba i ponašati. Nju prebiješ a dečka povališ.

WA
wannabenovinari
19:42 03.01.2022.

Ostavio je ženu i sada će ostati bez kolegice-ljubavnice. Skupa škola.

MO
montello
12:15 04.01.2022.

Neka ga ostavi onda mozes bit s njom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije