Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena ispovijest

Zajedno smo četiri godine, a godinu dana ne želi spavati sa mnom

Par
Foto: Getty Images
20.02.2019.
u 12:22

Djevojka smatra kako su ona i njen partner oboje premladi da bi bili u takvoj situaciji da su u kasnim dvadesetim godinama u vezi i godinu dana bez seksualnih odnosa.

"Zajedno smo četiri godine, prošlo je i više od godinu dana otkada smo zadnji put imali seksualni odnos."

Iskrena je to ispovijest jedne djevojke u kasnim dvadesetim godinama koja se obratila poznatoj terapeutkinji Deidre s nadom da će joj pomoći pronaći rješenje njenog problema.

Djevojka smatra kako su ona i njen partner oboje premladi da bi bili u takvoj situaciji da su u kasnim dvadesetim godinama u vezi i godinu dana bez seksualnih odnosa. Navela je i kako se osjeća jako loše i nepoželjno jer njen dečko nije poželio imati odnos s njom niti za Valentinovo niti za njen nedavni rođendan. To će svaku ženu učiniti da se osjeća nepoželjnom, tužna je djevojka koja je željela ostati anonimna i razmišlja o tome da prekine tu vezu.

Deidre joj je odgovorila da je razmuljivo zašto se osjeća odbačeno, ali i upozorila da se ni muškarci ne osjećaju dobro u ovakvim situacijama. Očito je da ga nešto muči stoga bi trebali sjesti kao par i razgovarati o tome i doznati gdje je nastao problem i kako se može riješiti. Možda je riječ o stresu ili nekom fizičkom problemu. 

Pogledajte i video Kako očistiti zagorenu tavu s pastom za zube u pet minuta

Ključne riječi

Komentara 1

NJ
nada.jurincic
08:07 25.02.2019.

Odmah ostavi pedera.. Ti si mu kamuflaža.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije