Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trčala za busom

Zagrepčanka traži djevojku: Zakačila sam joj mobitel i pao je na asfalt. Nisam se prestala loše osjećati

Facebook Ines Katić/Getty Images
04.10.2019.
u 10:26

Sve se dogodilo sinoć dok je trčala na bus na Britancu, a sada objavom na društvenoj mreži želi popraviti učinjeno

Ines Katić sinoć je oko 20.30 sati slučajno ramenom zakačila mobitel djevojke koja se našla u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu. Mobitel joj je pao na pod, a sada na svojem Facebook profilu traži nepoznatu djevojku kako bi popravila eventualnu štetu i kako bi zajedno popile piće nakon svega. 

"Sinoć oko 20:30, nakon čitavog dana, manijakalno trčim u nadi da ću uspjeti stići uloviti bus na Britancu. Fakat sam jurila pace-om na kojem bi mi i iskusniji trkači pozavidjeli i u tom nimalo elegantnom trku s punom cjelodnevnom opremom na sebi, na korak ispred busa, ramenom sam zakačila mobitel od djevojke koja je stajala na rubu nogostupa.

Sve se odigralo u sekundi. Bilo je poprilično mračno, a ja sam bila fokusirana samo na bus, a cura je opušteno stajala na stajalištu. Prepala se skupa sa mnom kada sam je okrznula, a moj jedini refleksni nagon je bio samo ispričati joj se", rekla  je Ines

Dodala je i kako ne zna što se točno dogodilo s mobitelom, ali samo je čula zvuk koji nije zvučao dobro. Nakon što je prespavala, shvatila je da ne želi sve prepustiti slučaju i traži djevojku da joj se oduži. 

"Preko ramena sam joj uspjela samo doviknuti 'Sorry!', kucala sam na vrata vozaču koji je već kretao i idućih 5 minuta regeneracijski hiperventilirala! Ne znam što se desilo s curinim mobitelom, znam samo da se nije čuo najljepši zvuk kad je tresnuo o asfalt. Nakon prespavane noći ne želim sve prepustiti sudbini 'Kaj, sad, dešava se'", napisala je u objavi. 

"Otkad sam sinoć došla domanisam se prestala loše osjećati što nisam propustila bus i vratila se do nje. Tužna sam što se ova moja reakcija očito smatra iznimkom, a ne pravilom", priznala nam je Ines. 

"Kako se na ovom FB i veće gluposti nalaze i otkrivaju, molim sve dobre volje koji možda poznaju nekoga kome je 'neka luđakinja u prolazu razbila mobitel i otišla svojim putem' da ju upute u moj inbox, a ostale molim da shareaju ovaj post. U nadi da ćemo se naći, popraviti eventualnu štetu i popiti pivu nakon svega, svima unaprijed zahvaljujem", napisala je Ines u objavi. 

Još uvijek joj se nitko nije javio, a nada se da će se to uskoro promijeniti. 

Ljudi su u komentarima izrazili oduševljenje. Svi su je pohvalili i napisali da nisu ni očekivali ništa manje od nje. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Komentara 30

CV
cvikcange
11:56 04.10.2019.

Ona je, pazi sad ovo, trčala "pace-om"! Hhahahhhha ništa tempo, ništa brzina, to sve demode

DU
Deleted user
12:32 04.10.2019.

"Zakačila", "pace-om" i sl. Bome, ne zna se jel' nepismeniji članak ili objava ove žene. Za potonju je svejedno, nepismenost je njena stvar, ali Ana pisanjem zarađuje za život - e, to je već zabrinjavajuće!

VE
velikizec
12:22 04.10.2019.

Zašto je naznačena svaka treća riječ u tekstu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije