Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
haiku za paket

Oduševili ste haiku poezijom. Ovo su 3 dobitnika Gillette poklon paketa!

Gillette
Foto: PR FOTO
1/3
02.06.2014.
u 12:05

Sve što ste trebatali bilo je podijeliti s nama haiku poeziju o brijanju

Početkom lipnja Robert Prosinečki i Silvio Marić odmjerit će svoje trenerske vještine u Gilletteovoj kampanji „11 brijača“!

Za 40 dobitnika Gillette je organizirao tri nezaboravna dana u Zagrebu, sportsku opremu, nogometni trening i završnu utakmicu pod vodstvom spomenutih slavnih trenera.

„Ovim putem pozivam sve koji se bave nogometom i koji imaju sportski, čelični karakter da se kupovinom Gillette proizvoda uključe u nagradnu igru i okušaju sreću. Obećavam da će treninzi biti jaki, ali i zabavni. Kako bih pokazao koliko se radujem ovoj utakmici obrijao sam bradu nakon 25 godina.“ – poručio je Prosinečki.

Za tri čitatelja pripremili smo 3 Gillette poklon paketa!

Na mail javi@vecernji.net stiglo nam je pregršt zabavnih haiku stihova i bio je pravi izazov izabrati samo tri dobitnika.

Sretni su dobitnici:

Dalibor Gelenđer:

Pjenušavi oblak na zarasloj njivi,jutarnja košnja.

Albin Vrbanić:

oštra britvica,
savršeno glatko lice...
svakodnevica.

Dubravko Bartulac

Da se narod pita
bez brade i brka
bila bi CONCHITA !

Komentara 1

Avatar dado78
dado78
17:57 29.06.2014.

Hvala na nagradi,nego kad to stiže?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije