Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

'Za par mjeseci bih se trebao ženiti, a varam zaručnicu sa 17-godišnjom kolegicom; što da radim?'

shutterstock
07.11.2023.
u 21:48

Ta djevojka koju spominjete ima samo 17 godina i praktički nema nikakvog iskustva u vezama ili u životu, tako da je ovo samo na vama, napisala mu je terapeutkinja.

Stvarno se nadam da mi možete pomoći jer mi ponestaje vremena da donesem veliku odluku koja će utjecati na mnogo ljudi. Naime, za par mjeseci bih se trebao oženiti, ali imam dvojbe jer je na mom odjelu počela raditi jako lijepa djevojka od 17 godina. Znam da je ludo ali provodimo mnogo vremena zajedno, uključujući i česte noći u hotelima. Kad bi moja buduća žena znala što radim, poludjela bi. Zajedno smo četiri godine i svi planovi za vjenčanje su u finalnoj fazi, ostalo je samo nekoliko detalja koje treba riješiti u zadnji čas, napisao je anonimni muškarac u pismu seks terapeutkinji i Mirror kolumnistici, Colleen. Stvarno se, kaže, zaljubio u tu mladu djevojku s posla, a to ne može priznati ni jednom od svojih prijatelja, niti reći bilo kome. "Nemam se kome obratiti za pomoć, a nas dvoje kao da privlači neka moćna magnetska sila i potpuno sam izvan kontrole. Očajan sam. Koji biste mi savjet dali?", rekao je.

"Ukratko, mislim da se ne biste trebali ženiti. Zašto uopće imate tu aferu? Jeste li se možda našli usred golemog napadaja panike zbog toga što ćete se vezati? Ili možda podsvjesno želite sve uprskati jer se, duboko u sebi, ne želite biti sa svojom zaručnicom do kraja života?", piše Colleen.

"Ta djevojka koju spominjete ima samo 17 godina i praktički nema nikakvog iskustva u vezama ili u životu, tako da je ovo samo na vama. Uzbudljivo je seksati se u hotelskim sobama, istina, ali gdje su tu dubina i povezanost? Što vi mislite, kako će sve završiti? U svom pismu niste rekli koliko vi imate godina, no svakako mislim da je to što radite glupo na više razina", dodala je.

"Ako zbog toga prekinete sa svojom zaručnicom, koliko će dugo ta 17-godišnja djevojka ostati pokraj vas i možete li vi i ona zamisliti budućnost zajedno? Mislim da ne. Očito, ta bi veza, uz sve rečeno, mogla utjecati i na vaš posao i ugled jer će se zbog njenih godina smatrati nedoličnom i gledati će se na nju kao na zlouporabu vaših ovlasti, posebno ako ste joj nadređeni, što vjerojatno jeste. Znate li uopće koja je politika vaše tvrtke o odnosima na radnom mjestu; i koje bi bile eventualne posljedice?", pitala je terapeutkinja na kraju.

Zatražila je razvod braka nakon što je otkrila poruku od jedne riječi na suprugovom mobitelu

Ključne riječi

Komentara 1

SE
Serđo23
22:28 07.11.2023.

Ma samo ti ljepo počasti rodbinu na svatovima i ne brini ! Vratit će ti ona već u braku i ovako i onako !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije