Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetne akcije

Za kupnju 
jednog artikla drugi je gratis 
ili upola snižen

'11.07.2011., Zagreb - S pocetkom turisticke sezone pocinje i sezona  popusta u mnogim trgovinama. Gotovo svaki izlog u centru Zagreba poziva gradjane na kupnju artikala po snizenoj cijeni. Photo: Dav
'Davor Puklavec/PIXSELL'
30.05.2013.
u 09:51

Mnogo je trgovačkih ideja za privlačenje kupaca, a među popularnijima su darovi poput ručnika i torbi

S približavanjem lipnja bliže se i godišnji odmori, a da bismo spremni i prije svega dobro opremljeni dočekali ljeto, brinu se trgovci. Tako su ljetne akcije stigle u trgovine i prije pravih ljetnih vrućina. Iako sezona sniženja i rasprodaja nije ni blizu, popusti se mogu naći u gotovo svim trgovinama.

Redoviti popusti do 30%

Provjerili smo što trgovci nude i među kupcima su jako popularni paketi s posebnom cijenom za nekoliko artikala. U takvim akcijskim paketima za novac koji biste inače potrošili na jedan komad odjeće ili obuće dobivate kompletan “outfit” (tenisice, majica, hlače). Primjerice, Jack Jones za kupnju majice, kratkih hlača i japanki daruje ručnik za plažu. U paketu Top sporta za 599 kuna dobivate majicu, tenisice i hlače, u Reebokovu classic-paketu dobivate tenisice i majicu za 399 kuna, a Adidasov paket za 749 kuna nudi trenirku i tenisice. Drugi pak dućani imaju akcije dva komada kupiš, a treći dobiješ gratis ili za dva kupljena artikla na drugi dobivate 50 posto popusta. Osim što nude posebne akcije i pakete, većina dućana nudi popust i na cjelokupan asortiman odjeće. U Replayu i Pepe Jeansu sniženja su od 30 posto naviše. U trgovinama Puma u tijeku je totalna rasprodaja, a popust na ljetne kolekcije do 50 posto čeka u dječjim trgovinama Carter’s Osh Kosh. U trgovinama Tom Tailor pri kupnji bilo kojeg artikla skupljeg od 200 kuna daruju dodatnih 40 kuna. Trgovine C&A ovog vikenda kupce časte sa 20 posto popusta na cjelokupni asortiman, dok trgovine s. Oliver imaju 30 posto popusta na određene artikle iz nove proljetne kolekcije.

Isplativija obuća

Dobrim akcijama posebno se ističu trgovci obućom. Onima koji traže nove modele tenisica Lacoste dobro je znati da su još do sutra snižene 30 posto u trgovinama Peko. Popularne trgovine Guliver uz kupnju bilo koja dva para obuće iz nove kolekcije proljeće/ljeto 2013. daruju 50 posto popusta na drugi, jeftiniji par.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije