Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

WOW maske za lice za sve žene s malo vremena i puno očekivanja!

WOW maske za lice
Foto: Promo
1/2
PR
Autor
PR članak
19.06.2017.
u 11:40

Kako bi spriječili da stanje kože lica dođe do toga, mnogi stručnjaci savjetuju da kožu redovito obnavljamo hidratantnim maskama za lice koje dubinski čiste i hrane kožu.

Vrući dani izležavanja na plaži idealna su prilika da pokažeš svoju prirodnu ljepotu. No, ljeto je prilično izazovno doba godine za kožu jer je svakodnevno izloženo brojim štetnim vanjskim utjecajima koji negativno utječu na vitalnost i kvalitetu kože lica. Zbog toga, ljeto nerijetko zna uzeti svoj danak na licu koje pod slojevima krema za sunčanje, vlage i znoja postaje masno te sklono prištićima i iritacijama.

Kako bi spriječili da stanje kože lica dođe do toga, mnogi stručnjaci savjetuju da kožu redovito obnavljamo hidratantnim maskama za lice koje dubinski čiste i hrane kožu. Jedne od učinkovitijih maski od kojih će tvoja koža imati višestruke koristi u samo dvadesetak minuta jesu MaskerAide maske, anti-bakterijske i prikladne i za najosjetljiviju kožu.

Novitet na hrvatskom tržištu
Bilo da se pripremaš za važan party ili se oporavljaš od jednog takvog, ideš na posao ili jednostavno želiš usporiti starenje kože, među šarolikom paletom MaskerAide maski zasigurno pronaći ćeš pronaći ono što tražiš. Sve MaskerAide maske bogate su jednim od najdragocjenijih ulja za njegu kože - arganovim uljem, serumima te brojim drugim prirodnim sastojcima zahvaljujući kojima ćeš osjetiti trenutni osjećaj ugode, a tvojoj će koži biti poklonjeni bogati vitaminski obroci.

Kako bi dojam bio potpun, ove vesele maske dolaze u cool pakiranjima pod nazivima:

Detox Diva - osvježit će tvoje lice i nakon najnapornijeg dana kod kuće ili u uredu,

All Nighter - radi na dobrobiti tvoje kože i dok spavaš te

Pre Party Prep - u vrlo kratkom roku pruža sjajan rezultat i pruži sigurnost koju očekuješ kada žuriš na WOW party.

Svježija koža u samo 15 minuta
Sve što trebaš učiniti je ostaviti MaskerAide masku na licu da djeluje 15 – 20 minuta. I gotovo! U sva tri slučaja koža će na prvi pogled (i dodir) biti svježija i mekša.

Fina tkanina bogato je natopljena nutrijentima i serumima koji popravljaju oštećenja, hidratiziraju i izglađuju kao nikada do sada. I zadnje, ali ne manje važno, cijenom su mnogo povoljnije od klasičnog tretmana u nekom spa centru. Također, važno je naglasiti kako MaskerAide hidratantne maske za lice ne sadrže parabene, pigmente, mineralna ulja i umjetne mirise.

Razmazi divu u sebi i pronađi idealnu masku za sebe u online trgovini WOW Junkie. WOW efekt tvoje kože neće izostati, a mi smo sigurni da nećeš ostati samo na jednoj!

Želite prijaviti greške?