Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno se iznenadila

Vozila je 8 sati zbog kolegičinog vjenčanja: ‘Kad sam došla, nisu me pustili u salu!'

Shutterstock
01.03.2024.
u 16:30

Ispostavilo se da ona i još jedna kolegica jedine nisu bile pozvane na večeru, već samo u crkvu

Jedna gošća vjenčanja ispričala je kako se vozila osam sati kako bi prisustvovala vjenčanju svoje kolegice s posla samo da bi je odbili jer nije pročitala sitna slova na pozivnici. Naime, žena je ispričala da je dovezla sebe i još jednu kolegicu na ceremoniju u Škotsko gorje kako bi prespavali u hostelu blizu mjesta gdje se vjenčanje održavalo, piše The Sun. 

Nakon opuštajuće večeri, vlasnica pansiona ponudila se da će ih ujutro odvesti na događaj jer nije bilo dostupnih taksija. Bilo je to prvo vjenčanje kojem je prisustvovala u svojim ranim 20-ima. Detalje o tome kako se bizarna noć odvijala objavila je na Redditu kako bi dobila mišljenje zajednice o cijeloj situaciji.

VEZANI ČLANCI:

"Ceremonija vjenčanja bila je tako lijepa, s keltskim vezanjem ruku i ceremonijom svijeća. Fotografirali smo se s mladenkom, družili se s ostalim gostima i taman smo ušli u prijevoz do recepcije gdje je trebala biti večera", ispričala je. No kad su stigli na svadbeni ručak, dvojac je shvatio da nešto nije u redu.

"Dolazimo do mjesta događaja i kao i svi drugi provjeravamo raspored stolova da vidimo gdje sjedimo, ali nismo mogli pronaći naša imena. Došao je voditelj ceremonije i tražio naše pozivnice na što je otvoreno rekao da smo pozvani samo u crkvu i na piće dobrodošlice te da sada moramo otići. Sitnim sitnim slovima pisalo je da naša pozivnica nije za večeru i ostatak proslave", dodala je.

GALERIJA: 5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama! 

1/9

Čovjek je preuzeo pozivnicu od žene prije nego što ih je zamolio da dođu kasnije. Žene su rekle da su bile ponižene, te da su se udaljile s mjesta događaja što je tiše moguće kako ih nitko ne bi primijetio. Bile su prepuštene sami sebi dok su ostali gosti uživali u obroku od tri slijeda, odlučivši se za pecivo i čaj u obližnjem kafiću, prije nego što su se vratile u svoj hostel kako bi se osvježile- Tada su objasnile situaciju vlasnici hostela, koja ih je odvezla do mjesta događaja. “Bila je bijesna i pokušala nas nahraniti. Prekorila nas je što je nismo zvale!", priznala je.

U 19 sati ljutita mještanka odvezla je ženu i njezinu kolegicu natrag na mjesto vjenčanja. “U tom su trenutku svi već bili lagano pijani jer su pili već pet sati”, dodala je. To je bio trenutak u kojem su žena i njezina kolegica shvatile da jedino one nisu bile pozvane na večeru. “Ni moja kolegica ni ja nismo shvatile da nismo uključene u cijeli događaj”, rekla je. I da sve bude još gore, mladenka je kasnije slučajno otkrila da je pozvala svoje kolege jer joj je šef rekao da bi to bilo pristojno napraviti. "Mislile smo da smo prijateljice”, napisala je shrvana žena. Provele su otprilike tri sata tamo prije nego što su ponovno otišle i popile piće u lokalnom pubu. "Na kraju smo imale zabavnu noć zbog mještana. Stvarno su spasili dan na više načina!", dodala je. 

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Komentara 2

RA
racman
11:34 03.03.2024.

Šta drugo očekivat u Škotskoj od Škota.

CH
chemica
20:37 01.03.2024.

Vozila je osam sati...Zbog vjenčanja kolegice s posla...Ja sam otpilio frenda kojem je punac čak zakupio cijeli hotel za goste više od petsto kilometara od Zagreba iza brda iznad mora. Razumio me. Očekivati od nekog da vozi osam sati, ukupnono 16...U nepoznat kraj, po prvi put u životu...Zbog glupe svadbe kolegice s posla...E pa neka su te digli na foru. Nađi si život, što drugo reć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije