Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirao se

Žena mu otkrila nevjerojatnu tajnu o njihovoj kćeri: ‘Nikad joj neću oprostiti!’

Shutterstock
29.02.2024.
u 16:30

Tijekom svađe joj je slučajno iskliznula velika tajna

Kada stupite u brak, očekujete da vam vaš bračni partner može reći istinu o stvarima u svom životu, kao što bi se i od vas trebalo očekivati ​​da im kažete istinu. Dakle, ako otkrijete da je vaš partner skrivao ogromnu tajnu od vas gotovo cijelo desetljeće, to bi vjerojatno srušilo vaše povjerenje u njega i ostavilo vas slomljenima - što se upravo dogodilo jednom muškarcu, piše Mirror. 

Anonimni 37-godišnji muškarac objasnio je da on i njegova supruga imaju devetogodišnju kćer, no ona mu je tijekom svađe otkrila nevjerojatnu tajnu, otkrivši da njihovo dijete zapravo nije njegovo. 

VEZANI ČLANCI:

Komentar se muškarcu motao po glavi danima i na kraju se odlučio na test utvrđivanja očinstva kako bi jednom zauvijek saznao istinu, a onda je ostao užasnut kada je saznao da je njegova žena u pravu, a djevojčica koju je odgajao gotovo desetljeće je nije biološki njegovo dijete.

"Moja supruga i ja smo se posvađali i ona je rekla nešto o tome da moja kći nije moja, na što sam ja ostao zatečen, ali nakon što je shvatila što je rekla, odustala je i otišla u krevet. Nikad nisam pomislio o tome da moja kći nije moja, ali morao sam znati je li ili nije. Ukratko, napravio sam test očinstva i zaista nisam bio njezin otac. Pokazao sam ga svojoj ženi koja me preklinjala i molila da se ne razvedemo, ali rekao sam joj da ja to želim. Rekao sam svojoj obitelji i prijateljima što dogodilo i rekli su da ju trebam izbaciti iz svog života, uključujući i svoju kćer", napisao je u objavi na Redditu.

GALERIJA: 5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju! 

1/5

Čovjek je tada otišao toliko daleko da je rekao da više ne želi imati ništa s djetetom, te odbija plaćati alimentaciju za nju ili biti u njezinu životu u bilo kojem smislu. Također je tvrdio da ga nije briga ako njegovi postupci uzrokuju da njegova supruga i njezino dijete budu bez krova nad glavom, jer misli da njegova žena to zaslužuje zbog varanja.

 

Komentatori objave brzo su se pobunili protiv muškarčevih oštrih postupaka, jer iako su se složili da je nevjera njegove supruge pogrešno, rekli su da je bio osvetoljubiv i okrutan prema devetogodišnjem djetetu. "Vaša žena je učinila nešto užasno, ali vaša kći nije. Vi možda niste otac svoje kćeri, ali ste tata svoje kćeri. Ona ima samo devet godina. Napuštanje nje će je jako, stvarno trajno povrijediti. Razmislite o tome", napisao je netko, dok je drugi dodao: "Vaša je žena učinila nešto za svaku osudu, ali ne razumijem kako možete odmah izgubiti sve emocije za dijete koje ste odgajali devet godina koje vas voli i oslanja se na vas. Nevino dijete koje nije učinilo ništa loše. "

Jesi li je prestao voljeti čim si shvatio da ti nije biološka kći? Sva sjećanja, sve nade i snovi, ništa od toga nije važno? Ne kažem čak ni da bi trebao ostati u njezinom životu. Samo je stvarno depresivno kako roditelj može tako napustiti dijete", glasio je još jedan komentar. 

Na vjenčanju prijateljice poljubila njenog zaručnika: 'Sada me svi naši prijatelji mrze...'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije