Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Flash Beauty

Vitaminom C do blistave i zdrave kože

vitamin
Arhiva
29.12.2009.
u 15:15

S obzirom na godišnje doba u kojem se nalazimo, koži je potrebno što više tretmana koji joj vraćaju sjaj i vlagu. Sothysov tretman Flash Beauty ujedno je i antistresni tretman.

Kao što znamo, uz vitamin A, blagotvorni učinak na kožu ima i vitamin C. On koži vraća sjaj i blistavost, a posebno se preporučuje za kožu pušača jer je čini svjetlijom i vraća joj živost.

Od mnogih tretmana koji se temelje na vitaminu C, iz salona Vali preporučuju Sothysov tretman Flash Beauty koji je odličan za sve tipove kože i može se raditi tijekom cijele godine.

S obzirom na godišnje doba u kojem se nalazimo, koži je potrebno što više tretmana koji joj vraćaju sjaj i vlagu, a ovo je ujedno i odličan antistresni tretman.

Preparati koji se koriste u tretmanu temelje se na agrumima poput naranče, limuna i mandarina. Tretman počinje čišćenjem, analizom kože i pilingom, koji se odabire prema tipu i stanju kože.

Slijedi masaža lica, vrata i dekoltea, koja se izvodi pod parom i traje 30-ak minuta. Para je odlična jer blago zagrijava kožu, širi pore i omogućava bolju penetraciju preparata i dodatnu hidrataciju, a time i bolji učinak tretmana na kožu. Dodatak za opuštanje je spužvica s eteričnim uljima naranče i limuna, koja se stavlja na vapozon kod izlaza za paru, tako da tijekom cijele masaže uživamo u mirisu eteričnog ulja.

Preparati koji se koriste kod masaže su ampula s čistim vitaminom C i krema tj. maska na bazi mandarine.

Nakon masaže slijedi maska, a tretman završava s nekoliko kapi vitaminskog kompleksa i odgovarajućom kremom. Vitaminski kompleks se dobiva i na dar za kućnu uporabu čime se produžuje učinak tretmana. Koristi se svakodnevno tako da se nekoliko kapi kompleksa nanese ispod kreme, tijekom 10 do 15 dana.

Budući da vrijeme darivanja još uvijek traje, kozmetički salon Vali i Vecernji.hr Tatjani Šali iz Zagreba daruju ovaj izuzetan tretman, a još će deset čitateljica poklon-bonom u vrijednosti od 50 kuna koji mogu iskoristiti za bilo koju od usluga iz Valijeve ponude. Sretni dobitnici poklon bona su : Sandra Livada, Dubravka Lubina, Ljiljana Frančić, Gordana Puri, Marina Šporčić, Maja Jakšić, Goran Leko, Ivana Seginj, Dinka Tomašević i Željka Čempuh.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije