Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majstori kampiranja

VIDEO Odlučili ste se kampirati? Evo kako složiti pop-up šator bez ikakve muke

Kampiranje, šator
Foto: Getty Images
1/2
08.07.2019.
u 11:58

Praktično i brzo rješenje mnogima će olakšati boravak pored mora. No, ako ga koristite po prvi put, sklapanje takvog šatora vam može biti prava muka ako ne znate princip.

Odlučili ste se ove godine iskušati kako je kampirati umjesto boravka u nekom aprtmanu ili kod prijatelja? Ljubitelji prirode i ljetovanja "prvi red" do mora, onda vam je kampiranje zasigurno već palo na pamet ranije.

Ako ste iskusni kamperi, onda ste vjerojatno poznati u vašem društvu kako možete brzo i "zatvorenih" očiju podići veliki šator. Bilo kako bilo, mnogi će kamperi i ljubitelji boravka u prirodi, imati i "priručni", manji šator za dvije osobe, koji se sam otvori u tek nekoliko sekundi, pop up šator. 

Foto: Getty Images
Photo: Getty Images

Praktično i brzo rješenje mnogima će olakšati boravak pored mora. No, ako ga koristite po prvi put, sklapanje takvog šatora vam može biti prava muka ako ne znate princip.

Pokušajte otvoriti šator kod kuće prije odlaska na kampiranje, a ako vam sklapanje šatora ne ide od ruke, pogledajte video koji bi vam u tome svakako mogao pomoći. 

Ključne riječi

Komentara 1

MI
midea
18:26 14.08.2019.

izvan kampova kampiranje je zabranjeno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije