Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valentinovo

VIDEO Cvjećari: Žene kupuju više od muškaraca!

Cvjećar
Foto: Imagine TV
14.02.2015.
u 15:28

Slavite ljubav svaki dan, a na samo Valentinovo sjetite se njezine važnosti i vjerujte u onu staru: Ljubav pokreće svijet!.

Crvena ruža već je tradicionalan poklon za Dan zaljubljenih, a mi smo provjerili tko kupuje više, muškarci ili žene.

– Ipak žene više kupuje cvijeće nego muškarci, mi cvjećari bismo po muškarcima propali. Slabi su kavaliri, rekao je cvjećar sa zagrebačkog Cvjetnog trga.

Osim ruže, svojoj boljoj polovici možete pokloniti i tulipan ili crveni amarilis. Bitno je da je cvijet crvene boje, dodaje.

Slavite ljubav svaki dan, a na samo Valentinovo sjetite se njezine važnosti i vjerujte u onu staru: Ljubav pokreće svijet!

>>TOP pokloni za Valentinovo za nju i njega

>>Bombonijere s porukom hit za Valentinovo

Komentara 1

IK
ikonoklast
15:58 14.02.2015.

mah bolje ih ne rađat više...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije