Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romantične odluke

Veza vam je u krizi? Evo kako možete poboljšati svoj ljubavni život

Zaljubljeni par, Ljube se na klupici
Foto: Thinkstock
26.02.2014.
u 21:00

Zajedno se bavite nekim hobijem – uređujte vrt, učite kuhati, plešite, pišite, plivajte

Ako niste zadovoljni svojim ljubavnim životom, možda je vrijeme da donesete neke romantične odluke i primijenite neki od ovih savjeta!

Izlazak

Preporučuje se da barem jednom mjesečno sa svojim partnerom izađete na posebno mjesto, na primjer u novi kafić ili restoran, ili vaše omiljeno izletište. To ne mora nužno stajati puno, ali pobrinite se da ugođaj bude poseban.

Ljubavne poruke

Napišite ‘volim te’ na komadiću papira i ostavite ga pored njegovog uzglavlja, bez ikakvog posebnog povoda. Lijepo je kada vas podsjete da ste voljeni, čak i običnim danima.

Nove poze

Osvježite svoj seksualni život, nabavite uzbudljive knjige, isprobajte nove tehnike. NIKADA nemojte šutjeti o onome što biste voljeli raditi u krevetu, upoznajte partnera s vašim razmišljanjima i onome što je vama zanimljivo i uzbudljivo.

Novi hobi

Zajedno se bavite nekim hobijem – uređujte vrt, učite kuhati, plešite, pišite, plivajte, zajedno vozite bicikl. Svaka zajednička aktivnost itekako je dobrodošla.

Putujte

Svakog vikenda, ili kada vam se god ukaže prilika, pobjegnite iz grada. Posjetite rođake na selu ili prijatelje.

Večere

Organizirajte druženja kod kuće, napravite večeru za prijatelje i ljude koji su vam dragi. Zajedničko druženje s prijateljima u ugodnoj atmosferi uvijek je dobra ideja.

>>Hrvati sve lošiji u seksu! Najugroženiji visokoobrazovani muškarci u braku i s djecom

>>Ugasila se vatra? Ovo je sedam namirnica koje će vam spasiti ljubavni život

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije