Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
recept za sreću

Veza na daljinu? 5 načina kako da probleme pretvorite u prednosti

veza na daljinu
Foto: Thinkstock
25.02.2014.
u 12:35

Ključ za opstanak leži u tome da promijenite način na koji razmišljate.

Stručnjaci kažu da veza na daljinu ipak nije nemoguća. Ključ za opstanak leži u tome da promijenite način na koji razmišljate.

Umjesto da na udaljenost gledate kao na problem, promatrajte to kao prednost vaše veze.

Može vas učinti sretnijima

Imate mnogo više vremena koje možete posvetiti sebi, što podrazumijeva zdraviji način razmišljanja ali i zdraviji način života. Možete raditi na svom obrazovanju ili karijeri.

Vaša veza može biti savršena

Oni koji su sami često žude za ljubavlju i obvezom, dok ljudima u vezi često nedostaje slobode.

Možete imati oboje

Nitko vas ne sputava. Često ćete čuti parove koji kažu: "Planirao sam nastaviti s obrazovanjem, ali je moja partnerica htjela obitelj".

Za vas to ne mora biti problem jer možete nastaviti ostvarivati svoje snove, bez straha da oni nisu u skladu s partnerovim željama.

Vaša veza može postati jača i zdravija

Nezadovoljstvo jednog partnera često može uništiti jednu vezu. Vi to možete izbjeći jer vaša veza neće osjećati pritisak svakodnevnog stresa i problema, koji su često uzrok svađa.

Postati ćete maštovitiji i originalniji u ljubavi

Veza na daljinu zahtijeva od partnera da budu originalniji u pronalaženju načina da izjave i pokažu ljubav jer nisu u prilici govoriti to jedno drugome svaki dan.

>>Ugasila se vatra? Ovo je sedam namirnica koje će vam spasiti ljubavni život

>>Pet stvari koje vam nitko neće reći o vezama na daljinu

Foto: pixabay

Komentara 1

PK
prijebnik.kurac
15:36 26.02.2014.

ovo na daljinu, jeli to ono kada secis preko telefona eto ja navratim redovno kod kolegice kojoj je muz na brodu on nazove sa njim prica a moga gladi, sva se rascvijeta kao poriluk, odmah je bolje I socnije, obavim ja servis I ako on ne nazove ali nije to kao kada on nazove tada uzivamo u troje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije