Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori

Vesna Škare Ožbolt odjenula crno-bijelu jednostavnu kombinaciju, a pažnju je plijenila torbica od 6000 kuna

Zoe Sarlija/PIXSELL
16.05.2021.
u 23:47

Kandidatkinja se odlučila za vrlo jednostavnu, a opet svečanu kombinaciju.

Kandidatkinja za gradonačelnicu grada Zagreba, koja je prikupila manje od 4 posto glasova, Vesna Škare-Ožbolt pojavila se u crno-bijeloj, nenametljivoj i prikladnoj modnoj kombinaciji.

U restoran Khala, gdje je bio njezin stožer, došla je u crnoj haljini do gležnjeva, crnim cipelama na visoku petu, bijelom, malo dužem, sakou. 

Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

Damir Jugo: SDP je najveći gubitnik izbora

Jednostavna kombinacija ipak nije mogla proći nezamijećeno zbog jednog detalja - torbice. Crna, kožna, preko ramena s logom brenda Gucci. Takva, originalna, stoji oko 6000 kuna i već je dulje vrijeme jako popularna među pratiteljicama mode.

Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

Škare-Ožbolt nije štedjela ni na ponudi hrane i pića u svom stožeru, gosti su uživali u sushiju i džin-toniku, a kako je sve izgledalo možete pogledati u galeriji ispod.

1/8

Komentara 3

M3
Miške 3
05:04 17.05.2021.

Za njezin izborni potop jako je važno reći kakovu haljinu i cipele je obukla..

ON
onjko
00:40 17.05.2021.

Alapača. Srećom pa me ne pozna, inače bi dobio kaznenu prijavu.

LI
Libela
02:09 18.05.2021.

Sushi i gin tonic. Nema DŽINA u hrvatskom jeziku, kao što nema ni viskija ni brendija, ni vekje romanje. Sve se piše izvorno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije