Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za bolju 2022.

Veliki horoskop: Rak treba probiti postojeće granice i probati nešto novo

Pixabay
30.12.2021.
u 09:11

U ljubavi će uživati u postojećem partnerskom odnosu, ali ga i dodatno obogatiti novim sadržajem

Početkom Nove godine mnogi se pitaju što mogu promijeniti kako bi im cijela godina bila bolja i uspješnija od prošle, a u tome vam može pomoći astrologija. Znak kojem sljedećem donosimo horoskop za iduću godinu je Rak.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

POSAO – Vama je najvažnije da se na poslu osjećate kao kod kuće ili da radite posao od kuće ili da razvijate obiteljski posao ili pak da radite u javnom sektoru gdje se osjećate sigurno. Ako tražite novi posao, neka vam to bude smjernica, osim ako niste iznimno poduzetni i samostalni. Jako je važno da se na poslu osjećate ugodno s kolegama i da ste ravnopravni. 

U videu pogledajte što još očekuje Raka u 2022. godini:

LJUBAV – Većina vas uživat će u postojećem partnerskom odnosu i obogatiti ga s novim sadržajem. Vama s dužim bračnim stažem, život će oplemeniti vaši unuci, vjenčanje ili zaruke vaš djece. Vama koji ste slobodni, Jupiter omogućuje lijepe prilike ljubavnu vezu koja nije samo prolazna avantura. Ta veza ubrzo bi mogla postati ona prava i dati vam sve što vam treba.

SAVJET – Usudite se izaći iz postojeće zone i proširite granice vašeg teritorija.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Saznajte što sve čeka Ovna i Bika u 2022. godini:

Komentara 1

TO
tobija
13:22 30.12.2021.

postali ste astro magazin. jutarnji nije toliko zastranio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije