Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuponi u Večernjem listu

Večernji list i Borovo uvode vas u jesensku sezonu uz kupone s 20% popusta na novu kolekciju obuće

Večernji list i Borovo uvode vas u jesensku sezonu
Foto: VL
1/5
19.10.2018.
u 16:42

Vratila nam se jesen pa tako i hladne boje u kojima uvijek izgledamo elegantno. Osvježite svoj izgled uz najnoviju kolekciju iz Borova

Čini se da je bablje ljeto savršeno poslužilo dizajnerima u Borovu jer su za sezonu jesen/zima 2018. imali vremena pripremiti odličnu i raznovrsnu kolekciju obuće. Već smo pisali o novoj kolekciji Borova, a sada donosimo i kupone za popust da bi ove odlične cipele što lakše našle mjesto i u vašim ormarima. Tako će svi čitatelji Večernjeg lista u ponedjeljak 22. listopada pronaći kupon s 20% popusta na novu kolekciju obuće Borovo.

Foto: Promo

Borovo je poznato po kvaliteti svojih proizvoda, što je i glavni cilj ovoga vukovarskog proizvođača. Proizvode se ručno, ali ono što se posebno ističe prirodni su i kvalitetni materijali, poput primjerice prave goveđe kože. Kvaliteta obuće i moderan dizajn koji se uklapa u najnovije trendove jamče da će nova kolekcija savršeno upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju. Crna, smeđa i bordo boje su koje će obilježiti sezonu jesen/zima 2018., stoga ćete uz novu kolekciju iz Borova uvijek izgledati elegantno.

U ponedjeljak 22. listopada u Večernjem listu potražite kupon s 20% popusta na novu kolekciju obuće iz Borova te elegantni dočekajte jesen.

Foto: Promo

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije