Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vanessa Perroncel žali što su Johnu Terryju oduzeli kapetansku vrpcu

vanessa
05.02.2010.
u 20:17

Iako mu je oduzeta kapetanska titula, John može biti sretan jer mu je supruga Toni oprostila prijevare, a što se Vanesse tiče, dobro je prošao - s "otpremninom" od svega 20 tisuća funti.

Nakon što je danas Fabio Capello oduzeo kapetansku vrpcu Johnu Terryju, preko svog glasnogovornika javnosti se obratila i Vanessa Perroncel. Upravo zbog izvanbračne afere s njom, Terry je ostao bez naslova kapetana. 

- Mnogo toga što se piše nije istina. Detalji mog prijateljstva s Johnom i njegovom obitelji djelomično su medijske špekulacije koje su mene i moju obitelj stavile pod golem pritisak - rekla je Perroncel te nadodala da joj je najveća preokupacija njezin sin.

Smatra da njezini medijski istupi štete svima, a najviše njezinu trogodišnjem sinu kojeg je dobila u dugogodišnjoj vezi s Wayneom Bridgeom. Iako mu je oduzeta kapetanska titula, John može biti sretan jer mu je supruga Toni oprostila prijevare, a što se Vanesse tiče, dobro je prošao - s "otpremninom" od svega 20 tisuća funti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije