Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice

Valerija Šestić (16) zaštitno je lice brenda D&G za proljeće/ljeto 2012.

valerija šestić
Fashion Gone Rogue
25.01.2012.
u 09:15

Nakon što je prošle godine pokorila New York Fashion Week, lijepa Valerija Šestić snimila je kampanju za D&G

Do prošle godine nitko nije ni čuo za Valeriju Šestić (16), Hrvaticu koja živi u Švicarskoj, a onda je doslovno preko noći postala zvijezda New York Fashion Weeka. Najnoviji uspjeh mlade djevojke je kampanja za talijanski modni dvojac Dolce & Gabbanu, odnosno njihovu D&G kolekciju.

Za D&G snimila je razigranu, veselu kampanju na Siciliji, gdje joj društvo rade Samantha Gradoville, Patrycja Gardygajlo, Simone Nobili te Alfred Kovač. Fotografije potpisuje Giampaolo Sgura.

Hrvatica, koja živi u švicarskom Thunu, već je s 11 godina s mamom Mirelom, koja je također bila manekenka i fotomodel, snimala kampanje za razne švicarske brendove. Valerijina profesionalna karijera, kako kaže, počela je kad ju je s 13,5 godina u šopingu primijetila švicarska dizajnerica, koja ju je pozvala da nosi njezinu reviju. S obzirom na to da je tada još išla u osnovnu školu, obrazovanje joj je bilo na prvome mjestu. No s obitelji je nakon brojnih razgovora odlučila da će se ozbiljno posvetiti manekenstvu kad završi osnovnu školu. Brojni fotografi i stilisti predviđali su joj veliku budućnost - koja se polako počela i ostvarivati. Prošle godine u veljači bila je glavni model editorijala časopisa Friday koji joj je posvetio pet stranica, a nosila je modele poznatih marki kao što su Zara, Mango, Calvin Klein, Boss, Tally Weijl, Diesel... A onda je pokorila NY Fashion Week. Želja joj je izgraditi uspješnu manekensku karijeru bez skandala, a uzor joj je Claudia Schiffer.

Style.com proglasio ju je najboljim novim licem NY Fashion Weeka. Nosila je 22 revije, među njima i onu Caroline Herrere, Oscara de la Rente, Marca Jacobsa i Hervea Legera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije