Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje god se nalazili

Uživajte na skijanju uz Večernji za samo 3 kune!

vecernji
Foto: Vecernji.hr
20.12.2013.
u 09:00

Uživajte bezbrižno i opustite se jer samo uz e-večernji dostupne su vam prave novine, uvijek i svugdje!

I kad ste na zasluženom zimskom odmoru i na službenom putu, u Hrvatskoj ili ste otputovali na neku daleku destinaciju, možete uživati u identičnim novinama kakve se prodaju na kioscima.

Večernji list dolazi na zaslon vašeg ekrana bez obzira gdje se nalazite. Dovoljno je imati internetsku vezu i e-večernji uvijek je s vama i to po nevjerojatno niskoj cijeni od samo 3 kune dnevno!

e-večernji tiskano je izdanje Večernjeg lista u digitalnom obliku s mnogo pogodnosti koje vam štede vrijeme i novac. Iskoristite odličnu priliku i prije zimskog odmora pretplatite se na e-večernji za samo 3 kune!

Uživajte bezbrižno i opustite se jer samo uz e-večernji dostupne su vam prave novine, uvijek i svugdje! Otkrijte mogućnosti on-line listanja tiskanog izdanja, spremanja, slanja, ispisa i objave članaka na odabranim internetskim stranicama te brojne druge pogodnosti.

Kliknite na www.vecernjiza3kune.com i doznajte više! Pretplatite se već danas i osigurajte svoj primjerak Večernjaka u digitalnom obliku!

Ispunite obrazac narudžbe na www.vecernjiza3kune.com i u najkraćem roku uživajte svakodnevno u e-večernjem!

Za dodatne informacije pošaljite e-mail na e-vecernji@vecernji.net

>> Večernji Specijal: Radost skijanja

Komentara 2

DU
Deleted user
18:41 20.12.2013.

Oni koji imaju za skijanje ne čitaju vaše novine.

DU
Deleted user
18:42 20.12.2013.

Samo drugorazredni dzeparci i niža ispodprosječna inteligencija lista večernji. Kao i ja sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije