Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wow!

Uz ovih nekoliko savjeta spavaća soba uvijek će vam odlično mirisati

Shuttershock
01.03.2022.
u 14:30

Difuzor, biljke i čista posteljina - tri stvari koje stvaraju ugodne mirise.

Neat Caroline, popularna TikTokerica, podijelila je s ljudima jednostavne trikove s kojima će spavaća soba uvijek ugodno mirisati.

Prvo savjetuje da u spavaćoj sobi nikada ne držite košaru s prljavim rubljem, nošenu odjeću ili cipele.

Preporučuje i da dodate biljke u prostoriju. Ne samo da će pružiti opuštajući ugođaj već imaju i mnoštvo benefita za zdravlje. Pročišćuju zrak, smanjuju vlagu, ali i stres kod ukućana, prenosi The Sun.

Trebalo bi i redovito prati i mijenjati posteljinu, usisavati, a možete koristiti i difuzor s eteričnim uljima - svakako je bolji izbor od osvježivača zraka koji mogu biti “teški”.

@neat.caroline 7 ways to make your bedroom smell fresh #hometips #cleantok #fyp #homescents #bedroomclean #bedroomtips #lifehacks #cleaningtips #homehacks #catsoftik ♬ original sound - Neat Caroline

Brzo i jednostavno očistite tipkovnicu računala od bakterija

Stavljate sol na mrlje ili one od vina čistite vodom? Kakve pogreške! I ovo radite krivo...

1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije