Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo jednostavno

Uz ovaj trik avokado će duže ostati svjež

avokado
Thinkstock
07.02.2020.
u 16:28

Odabrati dobar avokado prava je vještina, kako ljudi u šali govore. Još je teže održati ga svježim.

Biranje pravog, ne pretvrdog niti premekanog avokada zna potrajati, ali ne i njegova svježina. Ogulimo ga i jednu polovicu ostavimo u hladnjaku za drugi dan, ali već sat, dva nakon ta polovica posmeđi. 

Jedna žena, kako prenosi metro.co.uk, otkrila je trik kojim je spasila do sada bezbroj komada ovog voća. 

Nakon što prereže avokado na pola i uživa u jednoj polovici, drugu zamota u list zelene salate. "Tvrđi listovi salate odlična su 'folija' za avokado, ali i za kruh - ostao je svjež."

Njezino otkriće proširilo se brzo društvenim mrežama, a neki su otkrili i svoj trik - kupe avokado dok je još nezreo i narežu ga na male komadiće. Stave na kuhinjski ručnik i zamrznu.

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
09:15 08.02.2020.

puno vitamina u tom avokadu ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije