Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uz HOK osiguranje, vaš dom je u sigurnim rukama!

Uz HOK osiguranje, vaš dom je u sigurnim rukama!
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
13.12.2017.
u 09:11

Većini nas dom je najveća životna investicija, kao i najveća materijalna vrijednost koju posjedujemo te bi nam upravo zbog toga osiguranje doma trebalo biti pri vrhu popisa prioriteta

Često tek nakon neželjenog događaja postajemo svjesni da sve što smo predano i s ljubavlju godinama stvarali može nestati u nekoliko trenutaka zbog nepredvidivih situacija na koje ne možemo utjecati. Provala, lom stakla, puknuće cijevi, sve je to moguće i realno, i zato je iznimno bitno zaštititi svoj dom na vrijeme. Polica MOJ DOM HOK osiguranja savršen je saveznik u zaštiti od velikih šteta i visokih financijskih izdataka.

Dolaskom sezone skijanja i zimskih praznika, povećava se broj provala i razbojništva, što potiče provalnike da razbojstva planiraju upravo u to vrijeme. Kako biste bili bezbrižni tijekom cijele godine, ugovorite policu MOJ DOM u HOK osiguranju. Takav paket osiguranja namijenjen je osiguranju nekretnine u cijelosti, bilo da želite osigurati građevinski dio ili stvari u domu.

U ponudi HOK-a čekaju vas 3 paketa MOJ DOM, a svaki se razlikuje po opsegu pokrića koje sadrži. Dakle, osigurati možete zidove, parkete, temelje, sve ugrađene instalacije i opremu poput vrata, prozora, bojlera, klimatizacijskih uređaja, keramičkih pločica, cijevi i radijatora. Sve navedeno ulazi u građevinski dio objekta, a uključeno je u sva tri ponuđena paketa MOJ DOM.

Kada govorimo o stvarima u kućanstvu, ljudima je najzanimljiviji rizik provalne krađe, ali isto tako, stvari u vašem domu mogu biti osigurane od požara, potresa, poplave i mnogih drugih rizika.

U HOK osiguranju su nam rekli kako često dobivaju upite: "Što ako mi pukne cijev u stanu i voda ošteti zidove susjedu ispod mene?" I u ovom slučaju, dobili smo odgovor! Ovdje je riječ o vašoj odgovornosti prema trećima, a treći paket, točnije MOJ DOM objekt + kućanstvo, sadrži upravo to pokriće, osim što pokriva građevinski dio stana i stvari u njemu. Zato zaista možete biti mirni uz ovu policu.

Zanima li vas samo osiguranje stvari u stanu ili kući u kojoj živite, policom MOJ DOM kućanstvo osiguravate namještaj, ali i zidne obloge, podove, stakla na vratima i prozorima te staklene pregradne stijene. Paket, također, uključuje i već spomenuto osiguranje odgovornosti prema trećima.

I na kraju, savjetujemo vam da zovete i raspitate se o paketima. Najvažnije je utvrditi vaše želje kako bi vam proizvod koji ste odabrali pružio željenu sigurnost, zadovoljstvo i povjerenje u vašeg novog partnera – HOK osiguranje.

Želite prijaviti greške?