Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveće priznanje

Urednica talijanskog Voguea postat će "vitezica" legije časti

franca sozzani
Industrie
07.03.2012.
u 00:01

Franci Sozzani, urednici talijanskog izdanja časopisa Vogue, za nekoliko dana francuski predsjednik Nicolas Sarkozy dodijelit će najveće francusko civilno priznanje

Urednica talijanskog izdanja časopisa Vogue Franca Sozzani primit će na ceremoniji u Francuskoj 13. ožujka Orden legije časti, najveće francusko civilno priznanje. Prije nego što će joj francuski predsjednik Nicolas Sarkozy uručiti medalju, u talijanskoj ambasadi bit će priređen ručak njoj u čast. Nagrada se dodjeljuje onima koji su osobito pridonijeli francuskoj kulturi, a dosad su tu čast imali glumica Salma Hayek, Anna Wintour, Karl Lagerfeld, John Galliano, Ralph Lauren i mnogi drugi.

Sozzani je urednica talijanskog Voguea još od 1988. godine, a osim što je napisala brojne modne knjige, ima i svoj blog. Krajem prošle godine mediji su se obrušili na editorijal Stevena Meisela "The Body" objavljen u njezinu časopisu zbog kontroverzne fotografije Karlie Kloss na kojoj izgleda pothranjeno. Iako je Sozzani uklonila tu fotografiju, na kraju je priznala da ju je ipak trebala ostaviti.     
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije