Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na brzinu

"Upoznala sam ljubav svog života, vjenčala se i ostala trudna - sve to u devet dana"

Instagram
02.11.2018.
u 13:54

Glumica Rosie Mac bila je dvojnica Emilije Clarke odnosno Daenerys u Igrama prijestolja, a Josh je pjevač

Prije šest mjeseci glumica Rosie Mac bila je solo, djevica i držala se svog plana života u celibatu do braka. Sve se to brzo promijenilo kada je upoznala svoju srodnu dušu, udala se i ostala trudna, a sve u roku od nevjerojatnih devet dana. 

– Znam da je ludo. Nikada nisam vjerovala u ljubav na prvi pogled, mislila sam da ću se samo zadovoljiti s nečim i to je to. A onda upoznate nekoga i jednostavno znate – rekla je Rosie za Daily Mail

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don't blame you for the love That I lost to you #curlywurly

Objavu dijeli Rosie Mac (@rosiemacworld)

Ova 21-godišnjakinja radila je kao dvojnica u seriji Igre prijestolja, a 2016. dobila je ulogu u Maloj sireni. Osim toga je i pjevačica. 
Vrlo glasno zastupala je svoje stavove o seksu prije braka. Rekla je: "Dolazim iz takvog okruženja. Moja majka i baka živjele su u celibatu, ali nije to samo zbog njih. Kad sam imala 14 godina, čitala sam jedan članak o Adriani Limi, modelu Victoria Secreta, i pomislila sam kako je to lijepo što se čuvala za muža."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mum, Dad & Zion Breaks💙👨‍👨‍👦

Objavu dijeli J O S H B R E A K S (@joshbreaks)

U travnju ove godine poslovno je otputovala u Los Angeles. Prije toga preko Facebooka se čula s pjevačem Joshom Breaksom i shvatili su kako će u Kaliforniji biti u isto vrijeme pa su se dogovorili da se nađu. "Imamo zajedničke prijatelje, pa smo se našli u Hollywood Bowlu. Odmah smo osjetili kao da se poznajemo godina. Vidjela sam kako njeguje baš lijepe vrijednosti i da mu je obitelj vrlo važna. Moj prvi instinkt rekao mi je da bi bio dobar suprug", priča za Daily Mail. 

O braku su počeli razgovarati već nakon tri dana od upoznavanja. Josh je znao da će ona biti njegova žena, pa su se dogovorili da će to jednostavno učiniti. I šest dana kasnije, 14. travnja, Rosie i Josh vjenčali su se. 

Nisu izgovorili nikakve zavjete, nisu imali ni prikladnu odjeću. Ona je bila u ljetnoj haljinici i japankama. Nisu ni rekli svojim obiteljima. Nakon toga Rosie je nazvala svoje roditelje Bev i Keitha, koji žive u Marbelli u Španjolskoj
"Nazvala sam mamu i rekla: Hej, udala sam se", a ona je rekla: "Poklopit ću i nazvat ću te kasnije". Prvo je psovala i derala se, ali poslije je bilo sve u redu. 

Prvi seks i odmah trudnoća!

"Baš sam sretna što sam čekala do braka. Nisam se razočarala. Možda zvuči kao klišej. Bilo je lako učiniti to i prije, ali drago mi je da nisam", rekla je Rosie, koja je prije toga bila zaručena i priznala kako je nekada bilo jako teško ostati u celibatu. 
Nakon vjenčanja, vratila se u Španjolsku, pa otišla u Škotsku kako bi upoznala Joshovu obitelj. Poslije su planirali otići na nekoliko audicija zajedno. No iznenadili su se! 

"Bila sam sa svojom sestrom Chelsey i stalno mi je bilo loše. Povraćalo mi se. Pitala me jesam li trudna, a ja sam joj govorila da je glupa i da šuti", prepričava glumica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Then there were three.

Objavu dijeli J O S H B R E A K S (@joshbreaks)

"Napravila sam pet testova za trudnoću. Nisam mogla vjerovati da sam trudna. Plakala sam!" 

Inače, otkrila je kako ima problema s maternicom i endometriozu zbog čega bi joj moglo biti teško začeti. Nije mogla vjerovati da je nakon prvog seksa ostala trudna. "Joshovi roditelji tek su se mirili s činjenicom da smo se vjenčali, a sad sam trudna!"
Odlučili su da će svog sinčića nazvati Zion, a mališan stiže u siječnju 2019. Josh živi na relaciji London, Škotska, Amerika i Španjolska, a Rosie je u Marbelli s obitelji. 

"Jedino me muči što moja majka nije bila sa mnom na dan vjenčanja, pa smo odlučili to ponoviti u Škotskoj", ispričala je Rosie. 

Na Trešnjevački plac otišli smo po ljubavne savjete, pogledajte što nam kažu kumice

 

Ključne riječi

Komentara 20

PE
Petar1234
15:53 02.11.2018.

Iako je ovo malo neobično, puno je bolje od slučajeva parova koji "hodaju" po 10 godina pa još uvijek ne znaju jesu li jedno za drugo, nisu sigurni iako se jako vole pa još želev "malo" razmisliti i radi toga ne žele oženiti. Nakon toga dobiju jedno ili dvoje djece, žive zajedno, jako se vole ali još nisu sigurni jesu li jedno za drugo pa ne žele još uvijek sklopiti brak...

ZH
Zlatousti Hrvat
15:10 02.11.2018.

Novinaru VL, kome si napisao ovaj članak?

MU
mulag
16:50 02.11.2018.

to ja napravim za 5 min

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije