Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna kako prestati

Uništila je osam brakova: 'Ne ponosim se aferama, ali uživam u uzbuđenju'

shutterstock
30.03.2024.
u 21:12

Ova 34-godišnjakinja već više od osam godina ima afere s udanim ženama, a osam muževa otkrilo je njezinu tajnu.

U braku, afera je jedan od najvećih načina na koji možete slomiti nečije povjerenje. Vi ste ti koji su se zavjetovali da će ostati vjerni. No, iako je osoba s kojom ste imali aferu samac, nije besprijekorna. Jedna se žena osjeća krivom jer je imala više od 20 seksualnih iskustava s udanim biseksualnim i heteroseksualnim ženama, za koje kaže da eksperimentiraju, piše Mirror

Ova 34-godišnjakinja već više od osam godina ima afere s udanim ženama, a osam muževa otkrilo je njezinu tajnu. Unatoč tome što zna da ono što radi nije u redu, ona voli osjećaj uzbuđenja. Pitajući savjetnicu za odnose, Deidre Sanders, za savjet, anonimna žena je dodala: ‘Nisam ponosna što uništavam brakove. Trebam pomoć jer se borim kako bi prestala imati te afere’. 

VEZANI ČLANCI: 

Objasnila je kako je sve krenulo: ‘Počelo je kad sam upoznala ženu putem aplikacije za spojeve. Bile smo zajedno u hotelu nakon dva spoja. Bila sam šokiran kad je sljedeći dan priznala da je udana i da ima dijete. Osjećala sam se krivom što sam spavala s udanom ženom, ali mi je objasnila da sam joj pomogla da istraži tu stranu svoje seksualnosti i da je godinama maštala o tome da budem sa ženom’. 

Nakon što ju je zamolila da se ponovno sastane s njom, na kraju su započeli aferu koja je trajala gotovo godinu dana. Od tada ima ‘mnogo više iskustava, uglavnom sa ženama udanim za muškarce’.Objasnila je da se nikada nije zaljubila ni u jednu od žena i misli da je u tome radi ‘uzbuđenja, a ne zbog samih veza’.

VEZANI ČLANCI: 

Deidre je sugerirala da možda ima afere s udanim ženama jer se ‘boji vezati za nekoga’. Dodala je: ‘Strah od toga da ćete biti uhvaćeni može biti uzbudljiv i zbog njega se osjećate kao da živite na rubu, ali to je opasna igra. Svjesni ste rizika i potencijalne štete koju ove afere mogu prouzročiti’. 

Deirde je također sugerirala da bi joj, ako je odrasla s ‘nedostatkom ljubavi roditelja’, seks s udanim ženama mogao dati ‘brzo rješenje da se osjeća željenom’. Međutim, kako je sada odrasla osoba, mora sama donositi odluke i kontrolirati svoje ponašanje.

Muž ju je prevario s njenom sestrom i ostavio: 'Odlučila sam reći djeci kakav im je otac'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije