Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbunili su mnoge

Djevojčica dobila sestru i brata u istom mjesecu: 'Postala je i starija i mlađa sestra!'

TikTok
27.03.2024.
u 16:30

Naime, djevojčica je oduvijek htjela sestru ili brata

Jedna mama je otkrila da je njezina kći u istom mjesecu postala i starija i mlađa sestra, nakon što je devet godina bila jedino dijete. Naime, mama je na društvenim mrežama podijelila otkriće, objavivši na svom TikTok kanalu video iznenađenja svoje kćeri kada je saznala da joj je mama trudna, piše The Sun.

“Iznenađenje, bit ćeš velika sestra”, pročitala je djevojčica s papirića koji joj je pružila majka. Djevojčica je isprva bila jako zbunjena i nije razumjela što poruka znači. "Ali ja sam mlađa sestra", rekla je. Zatim je shvatila što mama govori potrčala je u zagrljaj svoje mame, sa suzama radosnicama.

@vinyldestinationshop #babyannouncement #bigsister #littlesister ♬ original sound - Vinyl Destination

Naslov uz video je glasio: "Kad postaneš mala sestra i starija sestra u istom mjesecu, nakon što si devet godina bila jedino dijete." To je dovelo do zbunjenosti kod korisnika TikToka, pa je mama napravila drugi video kako bi razjasnila stvari.

U drugom videu mama je otkrila da je njen suprug nedavno saznao da ima 17-godišnju kćer iz prethodne veze, za koju nije ni znao da postoji. Rekla je da je primio telefonski poziv s pitanjem želi li napraviti test za utvrđivanje očinstva, te je odmah pristao na to, željan biti dio života te tinejdžerice. Mama je rekla kako je starija kći sada dio njihovih života, a imali su sreću i da s njom provedu njezin 18. rođendan.

VEZANI ČLANCI:

Ispričala je da je njezina kći bila presretna kada je saznala da će biti velika sestra, jer je oduvijek željela brata ili sestru. Mama je otkrila da je svojoj kćeri oduvijek govorila da nikada neće imati brata ili sestru jer se jako mučila da je zatrudni i nije mislila da će moći ponovno zatrudnjeti. Obitelj je oduševljena otkrićima i presretni su što im se sada obitelj proširila. Video koji je objavljen pod korisničkim imenom @vinyldestinationshop mnoge je skupio preko 2,3 milijuna pregleda.

Korisnici TikToka u komentarima videa su podijelili svoja razmišljanja. Jedna je osoba napisala: "Ovo je zapravo tako lijepa priča." Druga osoba je komentirala: "Sviđa mi se kako ste otvorili svoja srca svojoj bonus kćeri." Treća osoba je dodala: "Tako fantastična priča!"

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije