Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talenti

Umjetnička djela koja 
možete uvijek imati sa sobom

BAG (1)
Foto: Arhiva VL
1/3
01.09.2013.
u 00:01

Ana Gjivoje odrasla je u modno osviještenoj obitelji, a svoju ljubav prema slikarstvu i modi ujedinila je u vlastitoj kolekciji modnih dodataka koji nose jednostavno ime - BAG

Tridesetosmogodišnja umjetnica iz Splita, Ana Gjivoje, odrasla je uz modu - njezina obitelj kreirala je domaći modni brend Šuština Style, a Ana je tijekom prošle godine osjetila potrebu za vlastitim autorskim radom. Na kraju nje nastala je prva BAG torbica, posljedica slike koju je Ana sama nacrtala, isprintala na ceradi te ukrasila ručkom od crijeva za zalijevanje. “Shvatila sam kako je BAG idealan spoj mog iskustva i onog što sam danas. Omogućava mi da slikam, dizajniram, igram se, ali ostanem u kontaktu s kupcem kojeg poznajem i s modom koju volim”, otkrila nam je Ana. Više o njezinim BAG torbicama potražite na Facebook stranici BAGbyAnaGjivoje.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije