Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogled kroz brojke

Ultru opslužuje 2500 ljudi, evo tko je sve među njima

Ultra
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
17.07.2016.
u 17:48

Četiri su stagea - Mainstage, Megastructure/RESISTANCE, Arcadia Afterburner, UMF worldwide stage i ekstra stage koji je u Giraffe Palm Beach House

Gledajući Ultru kroz brojke onih koji su za nju angažirani, ako se zbroje redari, sve službe, konobari, produkcija, prateće osoblje, čistači, kuhari… Ukupni broj je oko 2500 osoba. U njih spada 40 zaduženih za narukvice koje fanovi nose, 70 na dopuni narukvica za plaćanje, 20 za pružanje generalnih informacija i izgubljeno nađeno, 25 je na kontroli pristupa, 500 do 600 redara, 25 doktora, vatrogasci, pa razna druga produkcija s još 500 ljudi, 700 konobara, 400 prodavača, 150 čistača.

Četiri su stagea - Mainstage, Megastructure/RESISTANCE, Arcadia Afterburner, UMF worldwide stage i ekstra stage koji je u Giraffe Palm Beach Houseu, na samom festivalskom prostoru su dakle četiri. Materijal za njihovu izgradnju stigao je u više od stotinu kamiona. Za hitnu pomoć u neželjenim situacijama zaduženo je šest T+timova hitne pomoći i to tri naša i tri županijske hitne pomoći. Stadion i okolinu čiste četiri Komunalne tvrtke od čega dvije privatne i dvije gradske. Ukupno je to 150 osoba koje će počistiti između 200 i 250 tona smeća.

>> Ljubitelji housea u Split stigli i iz daleke Kine i Brazila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije