Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenilo mu je život

'Uhvatio sam ženu kako me vara - i presretan sam zbog toga'

shutterstock
29.01.2024.
u 16:30

Muškarac koji je uhvatio svoju ženu s nekim drugim u njihovoj kući kaže da je to najbolja stvar koja mu se ikada dogodila jer će sada moći spasiti svoju kćer od njene majke.

Jedan je tata presretan nakon što je zatekao suprugu kako ga vara u njihovoj kući - rekavši da je konačno može ostaviti bez negativnih posljedica. 36-godišnjak je rekao da tamo gdje on živi ne možete pružiti dokaze iz videa, chatova, poruka, e-pošte ili fotografija bez dopuštenja druge strane. Ali, dodao je na Redditu da je imao sreće jer ako se varanje dogodi u zajedničkom stambenom prostoru, ljudima je dopušteno snimiti vizualni dokaz koji bi bio prihvatljiv na sudu, što je on i učinio, piše Mirror.

Rekao je da par ima šestogodišnju kćer i tada mu se život promijenio, jer je njegova supruga (36) počela zagorčavati život njemu i njegovom djetetu. Korisnici društvenih mreža podržali su ga, a većina mu je čestitala i poručila mu da uživa u novostečenoj slobodi. Muškarac je rekao: 'Nakon poroda, supruga se potpuno promijenila i zagorčala mi život. Prije dvije godine morao sam napustiti svoj posao kako bih brinuo o djetetu. Sumnjao sam na varanje, ali nisam mogao napustiti brak jer je naša kći bila tamo'.

VEZANI ČLANCI: 

'Sada kada sam dobio vizualni dokaz i dva susjeda su prihvatila biti svjedoci, mogu se razvesti od nje bez ikakvih problema. Posavjetovao sam se sa svojim odvjetnikom danas i čini se da ću moći dobiti alimentaciju plus više od 80% skrbništva (vjerojatno 100%) i uzdržavanje djeteta', dodao je.

Rekao je da ga je to što je supruga otišla iz kuće ojačalo i da sada ne može biti sretniji - nakon šest godina muke. Brižni tata bio je glavni skrbnik i brinuo se o svemu u vezi sa svojim djetetom, ali: 'Sada, bez problema mogu napustiti brak i imati svoju kćer, osjećam se kao najsretnija osoba na svijetu. Večeras vodim svoju šestogodišnju kćer u našu omiljenu slastičarnu na proslavu (naravno, to je samo za mene, moja kćer će biti sretna što ide na to mjesto). Samo sam htio podijeliti svoju sreću sa svima ovdje'.

VEZANI ČLANCI: 

Ostali korisnici podijelili su njegovu radost, a jedan je rekao: 'Bravo, ti i tvoje dijete. Promijenite brave sad kad je izašla iz kuće. Ako nemate kamere na vratima, razmislite o nabavi', dok je drugi dodao: Čestitamo!! Pobrinite se da maksimalno iskoristite svoja prava na što veću financijsku potporu. Također, razgovarajte sa svojim odvjetnikom da vidite predstavlja li onaj muškarac u vašoj kući opasnost za vas i vaše dijete. Ako je taj muškarac oženjen, čak i bolje, jer sada i njemu možeš zeznuti život'.

Treći je napisao: 'Dobro za tebe i tvoju kćer. Sad kad je izvan kuće, promijenite brave. Možda nabavite kamere na vratima ako ih nemate', dok je drugi rekao: 'Čitajući ovo, postalo mi je teško oko toga što morali ste proći. Ali, velike čestitke za sljedeće korake u vašem životu i snagu da prođete kroz to snažno za svoju djevojčicu'.

Muž ju je prevario s njenom sestrom i ostavio: 'Odlučila sam reći djeci kakav im je otac'

Komentara 6

LE
Levanto
19:11 29.01.2024.

Prijavi se kod Sarnavke,a može i Rudan. Dobiti ćeš jezikovu juhu. Jer, ona je nezaštićena. Sve su to ku..!

TR
tratincica68
18:07 29.01.2024.

Jesi je iscipelarija.oduzeo sve i dicu normalno.aako jesi.e onda svaka cast

MO
montello
09:29 30.01.2024.

nije ju volio trebao se davnoi rastaviti taj brak je bio bez ljubavj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije